29 / 04 / 2024

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.



Ev yapı malzemeleri denildiğinde akla ilk gelen markalardan Koçtaş, insanların klimaya en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde klima satışlarına ağırlık verdi. Koçtaş, bu kapsamda, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı müşterilerinin beğenisine sundu. Bu doğrultuda, klima almak isteyenler bu klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını merak ediyor.

KLİMA ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Klima satın alırken önemli birkaç etkeni göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bu etkenlerden bazılarını anlamak, bütçenize uygun doğru klimayı almanıza yardımcı olabilir.

Doğru klimayı seçmenize yardımcı olabilecek bazı faktörler şu şekilde:

Klima seçmenin ilk aşaması makul soğutma kapasitesini belirlemektir. Bu nedenle, ilk aşamada, klimayı kurmayı planladığınız odanın boyutunu ölçmeniz gerekiyor.

 Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Oda veya mekânın boyutlarını belirledikten sonra, odanızın çatısına veya herhangi bir duvara direkt olarak gelen güneş ışığı, o odada yaşamayı planlayan kişi sayısı, pencere sayısı vb. diğer etkenleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Uygun kapasitenin hesabı yapıldıktan sonraki aşama, klima türünü seçmektir. Bunun için odanızdaki fiziksel ve yapısal kısıtlamaları dikkate almanız gerekiyor.

Kiralık bir konutta ikamet ve duvarın delinmesi konusunda bir kısıtlama varsa, pencere tipi bir klima tercih etmelisiniz. Bu klimaların kurulumu ve bir yerden başka bir yere taınması diğerine taşınması kolaydır.

Eğer taşınabilirliğe ihtiyacınız varsa ve çeşitli odalarda tek bir klima kullanmanız gerekiyorsa, portatif klima tercih edebilirsiniz.

Peki, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön