27 / 04 / 2024

Koçyar İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçyar İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçyar İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yarar, Melik Koç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Malazgirt Caddesi'nde kuruldu.



Koçyar İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yarar, Melik Koç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Koçyar İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. İpotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.



Geri Dön