30 / 04 / 2024

Kombassan 2013 yılı genel kurul 2. toplantısı 30 Nisan'da!

Kombassan 2013 yılı genel kurul 2. toplantısı 30 Nisan'da!

Kombassan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan 2013 yılı genel kurul 2. toplantısı 30 Nisan 'da gerçekleştirilecek.



Kombassan Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 08/04/2013 tarihinde toplanan ancak Kanun ve Anasözleşmeye göre çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenen 2013 yılı Olağan Genel Kurul 2. Toplantısı faaliyetlerinden elde edilen sonuçları değerlendirmek ve gündemi görüşülüp, gerekli kararları almak üzereyukarıda yazılı saat ve adreste Olağan toplanacaktır. 

Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısına, pay sahiplerinin fiziki ortamda (kimlik ibraz etmek suretiyle) veya elektronik ortamda bizzat kendileri katılabildikleri gibi temsilcileri vasıtasıyla da katılabilmektedirler. Genel Kurula elektronik ortamda katılım, pay sahiplerinin veya temsilcilerinin güvenli elektronik imzaları ile mümkündür. Bu nedenle Elektronik Genel Kurul Sistemi (EGKS)' nde işlem yapacak pay sahiplerinin öncelikle Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) e-MKK Bilgi Portalına kaydolarak iletişim bilgilerini kaydetmelerinin yanında ayrıca güvenli elektronik imzaya da sahip olmaları gerekmektedir. e-MKK Bilgi Portalına kaydolmayan ve güvenli elektronik imzaları bulunmayan pay sahipleri veya temsilcilerinin elektronik ortamda Genel Kurula katılmaları mümkün değildir.

Ayrıca, toplantıya elektronik ortamda katılmak isteyen pay sahiplerinin veya temsilcilerinin 28 Ağustos 2012 tarih ve 28395 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Anonim Şirketlerde Elektronik Ortamda Yapılacak Genel Kurullara İlişkin Yönetmelik (EGKS)" ve 29 Ağustos 2012 tarih ve 28396 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Anonim Şirketlerin Genel Kurullarında Uygulanacak Elektronik Genel Kurul Sistemi Hakkında Tebliğ" hükümlerine uygun olarak yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerekmektedir.

Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek ortaklarımızın oy haklarını vekil aracılığıyla kullanabilmeleri için, içeriği en az ekteki örneğe uygun olarak düzenleyecekleri veya şirket merkezi ile www.kombassan.com.tr adresindeki şirket internet sitesinden, temin edebilecekleri ve (Sermaye Piyasası Kurulu'nun 24 Aralık 2013 tarih ve II-30.1 sayılı tebliğinde öngörülen hususları da yerine getirerek) imzası noterce onaylanmış vekaletnamelerini ibraz etmeleri veya noter onaylı olmayan vekaletnamelerde noter huzurunda düzenlenmiş imza beyanının eklenmesi gerekmektedir. Elektronik Genel Kurul Sistemi üzerinden elektronik yöntemle atanmış olan vekilin bir vekalet belgesi ibrazı gerekli değildir.

Kayden izlenen payları tevdi edecek olan pay sahiplerinin "Anonim Şirketlerin Genel Kurul Toplantılarının Usul ve Esasları ile Bu Toplantılardan Bulunacak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Temsilcileri Hakkında Yönetmelik" hükümleri doğrultusunda, örnekleri yönetmelik ekinde yer alan " Tevdi Olunan Paylara İlişkin Temsil Belgesi" ve "Talimat Bildirim Formu" düzenlemeleri gerekmektedir.

Hisse senetlerini henüz kaydileştirmeyen ellerinde fiziken bulunduran hissedarlarımız, en geç Genel Kurul tarihinden 1 gün öncesi saat 17.00'ye kadar, sahip oldukları hisse senetleri ile birlikte şirket merkezine başvurarak giriş kartı alacaklar ve bu kartları ibraz ederek Genel Kurul Toplantısına katılabileceklerdir. Belirtilen şekilde giriş kartı almayan hissedarlarımızın toplantıya katılmalarına kanunen imkan bulunmamaktadır.

Şirketimizin 2013 faaliyet yılına ait; Yönetim Kurulu Raporu ile Bağımsız Denetim Kuruluşu Raporu ve Finansal Tablolar, Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Raporunun yer aldığı SPK düzenlemelerine uygun faaliyet raporunun, Yönetim Kurulu'nun Kar Dağıtımı teklifi ve gündem maddeleri ile ilgili gerekli açıklamaları içeren Genel Kurul Bilgilendirme Dökümanı ve Gündem Maddelerine İlişkin Ek Dökümanlar 17.03.2014 tarihli (saat 17:12:14) Kamuyu Aydınlatma Platformunun www.kap.gov.tr adresinde ve 17.03.2014 tarihinde Merkezi Kayıt Kuruluşu EGKS'de, Holdingin kurumsal internet sitesi olan www.kombassan.com.tr adresinde ve şirket merkez adresinde ortakların incelemesine hazır bulundurulmaktadır.

Hissedarlarımız Genel Kurul ile ilgili prosedürler hakkında Holding Yatırımcı ve Kurumsal İlişkiler Birimimizden gerekli bilgileri alabilirler.



Geri Dön