01 / 05 / 2024

Kom’dan Dünya Bikini Günü’ne özel dev kampanya: Bikini modellerinde yüzde 40 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

Kom’dan Dünya Bikini Günü’ne özel dev kampanya: Bikini modellerinde yüzde 40 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

İç çamaşırı ve mayo üretiminde yaklaşık 68 yıldır faaliyet gösteren Kom, 5 Temmuz gününe özel kampanya yaptı. Şirket, 5 Temmuz ile 7 Temmuz tarihleri arasında alışveriş yapanlara yüzde 40 indiram yapacağını açıkladı.



Havaların ısınması ve bayram tatiliyle birlikte herkes tatil beldelerine akın ederken, yazlık kıyafet ve mayo alışverişleri de arttı. Ancak hem kurdaki dalgalanmalar hem de üretim maliyetlerindeki artış nedeniyle kıyafet fiyatları el yakarken, vatandaşlar indirimli ürünlere yöneldi.

İç çamaşırı ve mayo sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Kom da bikini modellerine özel düzenlediği kampanya ile tüketicilerin cebini rahatlatacak.  Yaklaşık 68 yıldır faaliyetlerini sürdüren Kom, 5 Temmuz Dünya Bikini Günü’ne özel yüzde 40 indirim yapacağını duyurdu.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, bikini 5 Temmuz 1946 yılında Fransız mühendis Louis Reard tarafından icat edildi. Kom da bikininin icat edildiği 5 Temmuz tarihine özel bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Plaj modasında kadınların vazgeçilmezi olmayı hedeflediklerini belirten Kom, 5 Temmuz ile 7 Temmuz tarihleri arasında, tüm bikini modellerinde ikinci ürün alanlara yüzde 40 indirim yapacağını duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön