22 / 05 / 2024

Kom’dan Dünya Bikini Günü’ne özel dev kampanya: Bikini modellerinde yüzde 40 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

Kom’dan Dünya Bikini Günü’ne özel dev kampanya: Bikini modellerinde yüzde 40 indirim! Bu fırsat kaçmaz!

İç çamaşırı ve mayo üretiminde yaklaşık 68 yıldır faaliyet gösteren Kom, 5 Temmuz gününe özel kampanya yaptı. Şirket, 5 Temmuz ile 7 Temmuz tarihleri arasında alışveriş yapanlara yüzde 40 indiram yapacağını açıkladı.



KOM ŞİRKETİ HAKKINDA

Kom, 1955 yılında Hasan Cansız tarafından kuruldu. Şirketin, üretim faaliyetlerine Galatasaray’da küçük bir atölyede iç çamaşırıyla başladığı belirtilirken, 1961 yılında İstanbul Şişli, Bomonti’deki fabrika binasına geçtiği bildirildi. Öte yandan Kom, kendi kumaş ve dantelini üretmek için makine parkına yatırımlara başlarken, aynı yıllarda, Amerikan ‘Manhattan International’ ile ek bir lisans anlaşması gerçekleştirerek erkek gömlek dikimine başladığı belirtildi.

Şirket daha sonra 1970’lerin başında Amerikan iç çamaşırı firması ‘Hollywood Vasserette’ ile başka bir anlaşma gerçekleştirirken, Kom’un iç çamaşırı üretim hacminin de büyüdüğü kaydedildi. Şirket, 1978 yılında Kom erkek gömlek üretimine son verirken, İtalyan ve Fransız mayo şirketleriyle lisans anlaşması yaptı. Bu anlaşmayla birlikte o şirketlerin koleksiyonlarını Kom markası ile Türkiye pazarına üretip satmaya başladı.

Kom’un büyümesi, 1980’li yıllarda da devam ederken, bir yandan örme ve boyama alanında yatırımlara imza attı. Örme, boyama ve baskı fabrikası Pisa Tekstil A.Ş.ye yaptığı yatırımlarla mayo ve çamaşır hazır giyim üretiminde entegre tesis haline gelirken, Kom 1990'ların başında Türk ve yabancı tasarımcılardan oluşturduğu tasarım ekibiyle kendi koleksiyonlarını üretmeye başladı. Şirket, 1990’lı yılların sonunda da mağazalaşarak perakende sektörüne adımını attı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön