28 / 04 / 2024

Kontes Alexandra Tolstoy malikaneden çıkarıldı, köy evine taşındı!

Kontes Alexandra Tolstoy malikaneden çıkarıldı, köy evine taşındı!

Putin’in gözdesiyken “hain” ilan edilen Rus finansçının eski eşi malikâneden çıkarılınca köye taşındı.



Sergei Pugachev (58) Rusya’nın en gözde finans uzmanıydı. “Kremlin’in bankacısı” olarak nitelendiriliyordu ve Mezhprombank adıyla banka kurmuştu. Ama 2008’deki kriz sırasında Rus Merkez Bankası tarafından Mezhprombank’taki vergi mükelleflerinin parasından kâr elde etmekle suçlanınca popülerliği bitti. Milliyet'te yer alan habere göre; Rusya Devlet Başkanı Putin tarafından “hain” ilan edildi. 

2011’de ailesiyle İngiltere’de kaçan Pugachev, alacaklıları tarafından milyonları zimmetine geçirdiği sebebiyle İngiliz mahkemelerine şikâyet edildi.

Kontes Alexandra Tolstoy malikaneden çıkarıldı, köy evine taşındı!

Interpol’ün arananlar listesinde yer alan, Rusya’da malvarlığı dondurulan ve gıyabında 2 yıl hapis cezası verilen finansçı bu sırada Fransa’ya kaçtı. 

Pugachev’in İngiltere’de yaşayan eşi Kontes Alexandra Tolstoy ise boşanmasına karşın “yargı”dan kaçamadı. Kontes ile üç çocuğu mahkeme kararıyla 12 milyon sterlinlik malikaneden çıkarıldı. Pugachev’den artık para alamayan kontes, üç çocuğuyla İngiltere’de bir köy evinde yaşamaya başladı. 

Rus soylu bir aileden geldiği için “kontes” unvanı olan Tolstoy artık her işini kendi yapıyor ve Instagram’da reklam almaya çalışıyor.

Putin'in sarayı için iş insanı Arkadi Rotenberg'dan açıklama!


Geri Dön