02 / 05 / 2024

Konut Adası PY Günleri'nde masaya yatırılacak

Konut Adası PY Günleri'nde masaya yatırılacak

"KONUT ADASI”nda yaratılabilecek değerler, çarpıcı bulgular ve rakamlarla bizi bekleyen yeni gelişmeler “PY GÜNLERİ”nde masaya yatırılacak  



 İstanbul’da büyümenin ve dönüşümün en belirgin yaşandığı yer; çevresi doğal ve yapay su alanları ile çevrili, görsel olarak bir adayı andıran ve adeta kente eklenen yeni bir “ Konut Adası” olarak tanımlayabileceğimiz Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir ve Avcılar bölgesi.
 
Bu bölge, İstanbul’a değer katmak üzere hazırlanan yeni “Ada” projelerine alternatif olarak, doğal yarımada niteliğini hızla gerçek bir adaya dönüştürebilecek bir potansiyel vaat ediyor.
 
Bu “KONUT ADASI”nda yaratılabilecek değerler, çarpıcı bulgular ve rakamlarla bizi bekleyen yeni gelişmeler “PY GÜNLERİ”nde masaya yatırılacak.
 
Büyük ölçekli gayrimenkul geliştirme projelerine yurt içi ve yurt dışında, planlama, geliştirme, proje yönetimi ve danışmanlık konularında hizmet sunan Proje Yönetim A.Ş., tarafından düzenlenecek olan “PY GÜNLERİ” 23 aralık 2010 Perşembe günü saat 16.30'da gerçekleşecek.
KONUŞMACI:
Serdar Serdaroğlu- Proje Yönetim A.Ş. Proje Koordinatörü
 
AKADEMİSYEN GÖRÜŞÜ VE DEĞERLENDİRME:
Prof. Dr. Vedia Dökmeci- İTÜ Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü Öğretim Üyesi


Geri Dön