05 / 08 / 2024

Konut almak için doğru zaman! Yatırımcılar konuta geri dönüyor! 

Konut almak için doğru zaman! Yatırımcılar konuta geri dönüyor! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, konu sahibi olmak için doğru zaman olduğunu ve yüzde 25 kira artışının kalkmasıyla piyasanın canlanacağına işaret etti.



Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, kout almak için en uygun zaman olduğunu ve kira artışına yğzde 25 sınırın kaldırılmasının yatırım amaçlı konut talebinin tekrar canlandırağını açıkladı.

SON YILLARDA KONUT ARZI AZALDI

Dünyagazetesi'nde yer alan habere göre; son birkaç yılda yüksek kur ve yüksek enflasyonla bir­likte artan konut maliyetle­rinin, konut arzının azalma­sına neden olduğuna işaret eden Tahincioğlu, şöyle de­vam etti: “Azalan satışlar ne­deniyle düşük giden üretimin fiyatlar üzerinde olumsuz et­kileri henüz çok fazla hisse­dilmiyor da olsa bu durumun, konut talebinin artmasıyla birlikte fiyatların hızla art­masına neden olacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle özellikle oturum amaçlı konut almak için en uygun zamanda oldu­ğumuzu düşünüyorum.” dedi. 

 Konut almak için doğru zaman! Yatırımcılar konuta geri dönüyor! 

YATIRIM AMAÇLI ALINAN KONUTLARA TALEBİ CANLANDIRACAK

Diğer taraftan kira artışın­da yüzde 25 sınırlamasının 1 Temmuz'da kaldırıldığını da anımsatan Tahincioğlu, “Bu da yatırım amaçlı alınan ko­nutlara talebi tekrar canlan­dıracaktır.

Biz de böyle bir dönemde konuta erişimi ko­laylaştırmak için bir kampan­yalar paketi hazırladık. Gay­rimenkul, her zaman kazan­dıran bir yatırım aracı” dedi.

PEŞİN ÖDEMELERDE YÜZDE 30 İNDİRİM BAŞLADI

Tahincioğlu Gayrimenkul olarak, Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy projelerinde kampanya başlattıklarını söyleyen Tahincioğlu, kampanya detaylarını şöyle açıkladı: “Faiz yüküne girmek istemeyenler için 24 ay 0 faiz seçeneği sunuyoruz.

Bu seçeneği tercih edenle, birikimlerine dokunmadan, hiç peşinat ödemeden ev bedelini 24 aylık eşit taksitlerle ödüyor. Taksitlerinin daha düşük olmasını isteyenler için hazırladığımız 1,99 faiz oranıyla 48 ay vade seçeneği sunan ödeme planımızı da uygulamaya devam ediyoruz.” dedi.

İki şehirde 11 adet iş yeri ile 1 adet 125 metrekare konut satılıyor! 

Şu an ev fiyatları yerinde sayıyor ama kiralar katlanıyor: Kiralardaki artış konut fiyatlarını da tırmandırır!

Geri Dön