27 / 04 / 2024

Konut fiyatları düşecek mi? Yeni ev almak isteyenler dikkat!

Konut fiyatları düşecek mi? Yeni ev almak isteyenler dikkat!

Bu sene konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından konut fiyatları ile ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...



Bu sene konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Konut piyasasının 2024'te nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişinin gündeminde yer alırken, hem ev hayali kuranlar hem de yatırımcılar konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ekonomistlerden ve sektör temsilcilerinden konu ile ilgili çarpıcı yorumlar peş peşe gelirken, bu sene durgunluk olmasını bekleyenlerin yanı sıra, fiyatların yükseleceğini öngörenler de var. 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman da resmi X hesabı https://twitter.com/calmanmuratali üzerinden konut fiyatları ile ilgili çarpıcı bir paylaşım yaptı. 

Seçimlerden önce 300bin dolar olan konut bugün 200 bin dolara satılamadığını söyleyen Murat Ali Calman fiyatların daha da düşeceğini ve 150 bin dolar olacağını belirtti.


Murat Ali Calman'ın paylaşımı şu şekilde:

Konut balonu paylayacak demiyorum. 

Zaten patladı diyorum. 

Seçimlerden önce 300bin dolar olan konut bugün 200 bin dolara satılamıyor. 

Daha da düşecek. 150 bin dolar olacak...

Peki konut yatırımı ve konut fiyatları ile ilgili vatandaşlar ne düşünüyor? İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımına gelen yorumlar...

 

 

2024 kira artış oranı hesapla! Dükkan, iş yeri, konutlarda kira artış oranı ne oldu? Mart 2024 TEFE TÜFE oranları!

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Ev sahipleri dikkat! Emlakçıların yeni oyunu ortaya çıktı! 'Bu fırsatı kaçırmayın' ilanının arkasından bakın ne çıktı?


Geri Dön