06 / 05 / 2024

Konut satışlarında diziler ve sinemalar pazarlama aracı oldu!

Konut satışlarında diziler ve sinemalar pazarlama aracı oldu!

Diziler ve sinema. Sponsorluklar ve örnek dairenin çekimlerde kullandırılmasıyla firmalar yurtdışına bile açılabiliyor. Diziler ve sinemalar yeni konut pazarlama aracı oldu...



Konut üreticileri markalaşma ve satışlarda kendilerine etkili bir pazarlama aracı buldu.

Diziler ve sinema. Sponsorluklar ve örnek dairenin çekimlerde kullandırılmasıyla firmalar yurtdışına bile açılabiliyor. Diziler ve sinemalar yeni konut pazarlama aracı oldu. Bazı Türk TV dizileri ve sinema filmleri yurtdışında bile geniş izleyici kitlesine ulaşınca, bu filmlere sponsor olan ya da filmlerde örnek dairesini kullandırarak destek verenmarkalı konut firmaları, hem satışlarını artırıyor hemmarka tanınırlığını yükseltiyor.

Kurtlar Vadisinin sponsoru Ukra İnşaatın CEOsu Kürşat Tuncel, Türk dizi ve filmlerininOrtadoğuda yakından takip edildiğini, bu nedenle Kuveyte bir acente ile çalıştıklarını belirterek, Filmin orda yayınlanmasıyla Hane Plus veUkra Cityden bir ayda 40, iki ayda ise toplam 50nin üzerinde daire satışı yaptık dedi. Toskana Vadisi Evlerini yapan Emaar TürkiyeninGenel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen, Fatmagülün SuçuNe dizisinde Reşat Yaşaran, Erdoğan Yaşaran ve VuralNamlının yaşadığı villaların kendi örnek villaları olduğunu belirtti. Şen, Dizideki evlerin Toskana Vadisinde olduğunubilmedengelenler,mutfağından bile hatırlıyor. Ziyaretçi sayımız artıyor dedi. Özyurtlar Başkanı TamerÖzyurt ise, inşaat sektörünün son 3 yıl öncesine kadar medyayı bu kadar kullanmadığını, oysa marka olmanın yolunun medyadan geçtiğini söyledi.

İç mimariyi de göstermenin yolu

Sinpaşın Flatofis projesi ise bugüne kadar Romantik Komedi, Aşk Tesadüfleri Sever, Ezel, Tövbeler Tövbesi, Sen de Gitme gibi pek çok çekime ev sahipliği yaptı. Genel Müdür Ersin Çalık, çekimlerle iç mimarinin ne kadar çekici olduğunu gösterebildiklerini kaydetti. Lagün projesi ise Aşk-ı Memnu ve Fatmagülün Suçu Ne dizilerine ev sahipliği yaptı. Sinpaş GYO İletişim ve Reklam Koordinatörü Barış Ekinci, Dizilerden sonra Peykerin yatak odası, dizideki küvet ve evin aynısını istiyoruz gibi talepler çok aldık dedi.

Bugün/Selma ŞENOL


Geri Dön