17 / 09 / 2024

Konut sektörü için 2025 uyarısı! Konut fiyatlarında ciddi yükseliş bekleniyor!

Konut sektörü için 2025 uyarısı! Konut fiyatlarında ciddi yükseliş bekleniyor!

Rams Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül, 2025'in ikinci yarısı için konut sektörünü uyardı. Bülbül, konuta talebin arttığını ama arz sıkıntısı yaşandığına dikkat çekti.




Konut talebinin son bir yılda yüzde 32 arttığını söyleyen Rams Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül, konut satışlarındaki düşüşe dikkat çekti. Bülbül, ''l, “Satışlardaki düşüşe bakıp talep düştü diyemeyiz. Aksine talep artıyor ama maliyet yüksekliği sebebiyle ortada arz yok.'' dedi.

KONUT FİYATLARI CİDDİ YÜKSELİŞE GEÇECEK

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bülbül, önümüzdeki yıl fiyatlarda ciddi bir yükseliş beklediğini açıkladı. Yılsonu itibarıyla faiz oranlarının düşüşe geçeceğini söyleyen Bülbül, konut almak isteyenleri uyardı.

MALİYET ARTIŞLARI DEVAM EDİYOR

Maliyet artışlarının devam ettiğini de belirten Bülbül, “Kısa vadede burada bir düşüş öngörmüyoruz. Hâlâ günlük fiyat artışları oluyor. Biz güçlü bir marka olduğumuz için taşeron bulmakta zorlanmıyoruz. Ama ahlaki deformasyon var o taşeronları elimizde tutmakta zorlanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Konut sektörü için 2025 uyarısı! Konut fiyatlarında ciddi yükseliş bekleniyor!

RAMS GAZİANTEP SATIŞA ÇIKTI

İnşaatına başladıkları ve satışa açtıkları Rams City Gaziantep projesini de tanıtan Bülbül, 16 bin 631 metrekare arsa üzerine kurulan projeyi anlattı.

Rams Gaziantep projesinde 254 adet ofis ve açık hava mağazası olacak.

Gaziantep’in ilk iş ve yaşam merkezini kuruyoruz. Paylaşımlı ofisler olacak ve proje 2026 yılında tamamlanacak. Projede, 55 metrekareden başlayan ticari birimler ve 69 metrekareden başlayıp 770 metrekareye kadar genişletilebilen modüler ofis alanları bulunuyor. 

Şehrin yeni cazibe merkezi RAMS City Gaziantep, modern ve işlevsel ofisleri ile şehrin ticari ve sosyal hayatına yeni bir soluk getiriyor. Farklı büyüklükteki ofis seçenekleri, gün ışığından en iyi şekilde faydalanan çalışma alanları ve modern altyapısı ile her türlü iş koluna hitap eden RAMS City Gaziantep, işletme sahipleri için kârlı, konforlu ve motive edici bir çalışma ortamı sunuyor.

Öte yandan, peşin ödemede indirim ve taksit fırsatların yer aldığı projede konut sahibi olmak için ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Konut yatırımcılarının yeni rotası yurt dışı!

Konut piyasasında rüzgar tersine dönüyor! Ev fiyatlarındaki artış durdu!

'Konut yatırımı cazibesini kaybedecek' diyen Ekonomist Atilla Yeşilada piyasayı bekleyen tehlikeyi açıkladı!

Geri Dön