02 / 05 / 2024

Konut yatırımı için en doğru zaman!

Konut yatırımı için en doğru zaman!

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. Yıldırım, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara ''en uygun zaman'' dedi.



İnşaat sektöründe yenilikleri değerlendiren Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Yılbaşı öncesi, yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için ''en uygun zaman dilimi''  dedi. 


Birlik ve beraberlik ile ülkemizde her zorluğun üstesinden gelineceğini vurgulayan Zafer Yıldırım, ülkemizin ekonomisine güvendik ve yatırımlarımızı hız kesmeden devam ettirdik diye konuştu. 


Şuanda yatırım yapmak için en uygun zaman vurgusunu yapan Yıldırım, ''vatandaşlarımızın korkmadan ve çekinmeden yatırım yapmaları için iyi  zaman dilimi'' dedi ve yatırım için sadece konut projelerinin değil ticari projelerden satın aşınan gayrimenkullerinde yüksek kira getirisi olacağını söyledi. 


Geleceğe güvenle baktığını ifade eden Yıldırım, Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyreğinde iç talebin canlanması ve ihracatın katkısıyla yüzde 5 büyüdü. 2016 yılının sonundaki yüzde 2.9'luk büyümeden sonra yüzde 5 büyüme çok önemli bir başarı” ifadelerini kullandı.


Geri Dön