09 / 05 / 2024

Konutta faizler sıfırlandı, peşinatlar yüzde 1e indi! Yeni yıla yeni evinde girmek isteyenlere!

Konutta faizler sıfırlandı, peşinatlar yüzde 1e indi! Yeni yıla yeni evinde girmek isteyenlere!

İnşaat firmaları, özellikle yüzde 1 ya da bin lira peşinatla daireleri satışa sunarken taksitler 813 liradan başlıyor. Bu kampanyaların dışında, komşusunu getirene taksit silme, peşin ödemelerde indirim gibi kampanyalar da düzenleniyor. İşte o kampanyalar



 

Gayrimenkul firmaları yılbaşı kampanyaları ile yüzde 1 peşinat ve 813 liradan başlayan taksitlerle konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Yeni yıla sayılı günler kala gayrimenkul sektöründe kampanya rüzgarı esiyor. Firmalar yeni yıla yeni evinizle girin sloganı ile düzenledikleri kampanyalarla indirim ve ödeme kolaylığının yanı sıra yılbaşı hediyeleri ile müşterileri projelerine çekmeye çalışıyor

Kuruluşlar özellikle yüzde 1 ya da bin lira peşinatla daireleri satışa sunarken taksitler 813 liradan başlıyor. Bu kampanyaların dışında, komşusunu getirene taksit silme, peşin ödemelerde indirim gibi kampanyalar da düzenleniyor. Yılbaşı çekilişleri de bu döneme özel kampanyalar olarak dikkat çekiyor.

AYIŞIĞI VADİ

Yüzde 12+2 indirim

Demir İnşaat, Beylikdüzündeki konut projesi Ayışığı Vadi Evlerinde Yüzde 12+2 indirim kampanyası ile tamamı peşin ödemelerde yüzde 12ye ek olarak yüzde 2 indirim uyguluyor. 489 konuttan oluşan ve 1+1den 4+1e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu projede daire fiyatları ise 123 bin TLden başlıyor. Yeni yıl kampanyasının sadece peşin konut alacaklara yönelik olmadığını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, taksitle ev sahibi olmak isteyenler için de dosya masrafsız 60 aya kadar 0.70 ve 120 aya kadar 0.80 sabit faizli konut kredisi kampanyasını devam ettirdiklerini açıkladı. Kredi kullanmak istemeyenler de yüzde 30 peşinat vererek, evlerine girdikten sonra taksit ödemelerine başlıyor.

İkinci etap satışta

Emlak Konut GYO projeleri arasında ekim ayında hasılat rekoru kıran Batışehirde ilk etap satışları tamamlanırken, ikinci etap satışları aralık boyunca sürecek kampanyayla devam ediyor. Ege Yapı Group, yüzde 1 peşinat, 24 aya kadar yüzde sıfır faiz uygulamasıyla bu ay 250 daire satmayı hedefliyor. 60 ay vedede ise yüzde 0.93 faiz uygulanacak.

DELUXİA DRAGOS

813 lira taksitle daire

Ataşehirdeki Deluxia Projesinin konfor ve kalitesini Maltepe Dragos kıyılarına taşıyan 500 dairelik Deluxia Dragos projesinde yeni yıla hazırlık kampanyası başladı. Teknik Yapı, Yeni Bir Yıl, Teknik Yapıdan Yeni Bir Daire sloganı ile başlattığı kampanya kapsamında Deluxia Dragos projesindeki peşinat oranını hem yüzde 1e düşürdü hem de faizi sıfıra çekti. Kampanyadaki sıfır faiz imkanı, değişen taksit tutarına göre 48 ay vadeye kadar uzanıyor. Stüdyo daireden 3+1e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu projede bin 184 lira peşinat ve 813 lira taksitle daire sahibi olmak mümkün. Projede fiyatlar ise 118 bin 400 lira ile 472 bin 600 lira arasında değişiyor.

INNOVIA

Hediye yağmuru

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının Beylikdüzünde inşa ettiği 14 bin konutluk Innovia, yılbaşı kampanyası kapsamında 31 Aralık akşamına kadar daire sahibi olanlara hediyeler dağıtıyor. Innovia projesinden daire satın alan herkesin katılım hakkı kazanacağı 2012 yılbaşı özel çekilişi ile Yeşil GYO, Innoviadan 1+1 ev, 2 adet jeep, 5 adet ATV Motor, 6 adet LED TV ve 10 adet iPad hediye edecek. Bunun dışında Innovia 4ten de konut alanlar için 60 ayda TEFE-TÜFE farkı olmadan faiz sıfırlandı. Ayrıca Sil Taksit kampanyası ile kendisiyle birlikte arkadaşına ev aldıranın iki taksiti siliniyor.

DUMANKAYA

İnternet sitesine özel kampanya

Dumankaya Inşaatın, alt yapısını yenilediği inretnet sitesi Dumankaya.com, yeni yıl kampanyası ile hizmete girdi. 10 Aralık 2011 ve 1 Ocak 2012 tarihleri arasında gerçekli olacak kampanya kapsamında 1000 TL peşinat ve ardından 1000 TLlik taksit tutarı ile ev sahibi olma imknı bulunuyor. Tüketiciler ayrıca hem Avrupa ve hem Anadolu Yakasında yer alan, farklı bütçelere hitap eden, birbirinden değişik konseptleri ile dikkat çeken projelerden istediklerine sahip olma fırsatı yakalıyor.

SARPHAN FİNANS PARK

Yüzde 30 peşinata 24 ay sıfır faiz

Sarp Group,  TOKİ  iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) iş birliğiyle Ataşehirde inşa ettiği Sarphan Finans Parkta 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerinin yeni etap satışına başladı. Yeni yıla özel bir kampanyayla satışını duyuran Sarphan Finans Parkta 1+1 daireler 320 bin - 575 bin TL., 2+1 daireler 585 bin - 840 bin ve 3+1 daireler 770 bin - 1 milyon 200 bin TL arasında değişen fiyatlar ile satışa sunuldu. Kampanya kapsamında aldıkları dairenin yüzde 30unu peşin ödeyenler geri kalanını yüzde 0 faizle 24 ay vade şeklinde, yüzde 25ini peşin ödeyenler ise yüzde 0.99 faizle 60 ay vade ile ödeyebilecekler.

Adil Küçük / TÜRKİYE

 


Geri Dön