28 / 04 / 2024

Konya Çumra’ya yeni imar planı müjdesi!

Konya Çumra’ya yeni imar planı müjdesi!

Konya Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Çumra'nın yıllardır kanayan yarası haline gelen imar ile ilgili güzel bir gelişmenin yaşandığını anlattı...



Konya Çumra Belediye Başkanı Recep Candan,  imar ile ilgili güzel haberler verdi. 

Yeni Konya'da yer alan habere göre; Çumra'yı rahatlatması planlanan imar planının Büyükşehir Belediye meclisinde onaylandığının müjdesini paylaşan Başkan Candan; konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu açıklamalarda bulundu: 

Konya Çumra’ya yeni imar planı müjdesi!

"Yaklaşık iki senedir üzerinde çalıştığımız ve tüm Çumralı hemşehrilerimizin özellikle ve ivedilikle beklediği, ilçemizin önemli bir kısmını içine alan imar revizyonu çalışmamızda önemli bir aşamayı daha inşallah tamamladık.1/1000'lik uygulama İmar Planımız Konya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylanmak suretiyle yürürlüğe girmiş oldu. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. 

Gelinen son durumu değerlendirmek ve bilgilendirme yapmak amacıyla yakın zamanda İnşallah ilgililerle çalışma toplantıları yapacağız.

İlçemizin ihtiyacı olan iş yerleri, konutlar ve diğer hizmet birimlerinin en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunulması amacıyla titizlikle gayret göstermeye devam ediyoruz.İnşallah Çumra'mız daha güzel ve yaşanabilir bir şehir olacak ! Bu güzel gelişmeyi siz değerli hemşerilerimle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Saygılarımla... "


 


Geri Dön