29 / 04 / 2024

Konya'da arsa dehşeti! Müteahhit Ali Akyol vuruldu!

Konya'da arsa dehşeti! Müteahhit Ali Akyol vuruldu!

Konya'da inşaat firmasına ateş açan müteahhit Ali Akyol'u (57) tabancayla sol kolundan vuran saldırgan daha sonra intihara kalkıştı.



Konya'da inşaat firmasına ateş açıp müteahhit Ali Akyol'u (57) tabancayla sol kolundan vurduktan sonra silahı başına dayayıp intihara kalkışan Menderes F. (57), ikna edilip gözaltına alındı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre saat 11.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesinde meydana gelen olayda Menderes F., arsa meselesi nedeniyle aralarında husumet olduğu iddia edilen müteahhit Ali Akyol'un sahibi olduğu inşaat firmasının önüne gelip tabancayla içeriye doğru 2 el ateş etti. 

Bu sırada içeride bulunan Akyol, kolundan hafif yaralanırken Menderes F., ardından tabancayı başına dayayıp intihara kalkıştı.

Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisler Menderes F.'yi ikna etmek için çalışmalar başlattı. Menderes F., polisin yoğun çabası sonucu bir süre sonra eylemine son verip polise teslim oldu. Menderes F. polislere, '30 yıllık eşim evden gitti. Evim yok, eşim yok, ben ne yapacağım?" diye konuştu.

İlk müdahalenin ardından Ali Akyol hastaneye kaldırılan Menderes F. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Geri Dön