15 / 05 / 2024

Konya'daki dehşeti müteahhit anlattı: Sıfır daireyi reddetti!

Konya'daki dehşeti müteahhit anlattı: Sıfır daireyi reddetti!

Konya Ereğli'de komşularıyla toplantı halinde olan müteahhitlerin bürosunu pompalı tüfekle basıp dehşet saçan Cem Küççüktürk, hisselerini devretmediği için komşuları tarafından baskı gördüğünü iddia etti.



Geçtiğimiz gün Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşanan cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, komşularıyla toplantı halinde olan müteahhitlerin bürosunu pompalı tüfekle basıp dehşet saçan Cem Küççüktürk ifadesinde, binanın yıkılıp yeniden yapılması için hisselerini devretmediğinden komşuları tarafından baskı gördüğünü, bu nedenle de katliamı gerçekleştirdiğini iddia etti. Saldırıdan  kurtulan müteahhit Arda Sezen, Küççüktürk’e, sıfır daire ve para teklifinde bulunduklarını ancak kabul etmediğini ileri sürdü.


Küççüktürk, 10 kişinin bulunduğu işyerinde komşuları Müslüm Gök (53), babası İbrahim Gök (80) ile Şaban Kurtsal (57) ve ağabeyi İsmail Kurtsal’a (65) ateş açtı. Müteahhitler Arda Sezen, Erhan Kabak ile diğer komşular ve çalışanlar kaçarak kurtuldu. İbrahim Gök ile kardeşler İsmail ve Şaban Kurtsal olay yerinde haytını kaybetti. Yaralanan Müslüm Gök’ün beyin ölümü gerçekleşti. Güvenlik güçlerine teslim olan Cem Küççüktürk, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Konya daki dehşeti müteahhit anlattı: Sıfır daireyi reddetti!


Cem Küççüktürk polis kıyafeti giydirilerek adliyeye getirildi.


Arda Sezen: Sıfır daire ve 350 bin lira teklifi reddetti


Müteahhit Arda Sezen saldırıdan yara alarak kurtuldu. Sezen, Cem Küççüktürk’e, sıfır daire ve para teklifinde bulunduklarını ancak kendisinin kabul etmediğini iddia etti. Sezen yaşanan şu sözlerle anlattı; "Biz Cem Küççüktürk ile anlaşma aşamasındaydık. Daha önce kendisine bitmiş bir daire veya 350 bin lira para teklif ettik. Ama o hiçbirini kabul etmedi. Olaydan önceki gün akşam beni aradı, ’Sabah avukatımla geleceğim’ dedi. Sabah geldiğinde kıyafetleri çamurluydu. ’Tarladan geliyorum üzerimi değiştirip geleyim, komşulara ayıp olmasın’ dedi. İlk geldiğinde silah yoktu. Hatta üzerinde silah olmadığını göstermek için kabanını çıkardı. Sonra silahla gelip ofise girer girmez ateş etmeye başlayıp katliamı yaptı. İlk olarak oturan komşularını hedef aldı. Herkes kaçmaya başladı. Çoğumuz arka kapıdan kaçarak canımızı kurtardık."

 


Geri Dön