29 / 04 / 2024

Konya'da profesyonel yönetim hizmetlerine talep artıyor!

 Konya'da profesyonel yönetim hizmetlerine talep artıyor!

Kentleşme ve şehirleşme anlamında hızla büyümeye ve gelişmeye devam eden Konya'da her geçen gün profesyonel yönetim hizmetlerine talep artıyor.



Mehmet Örk- Timtaş Yönetim Konya Bölge Müdürü;


Kentleşme ve şehirleşme anlamında hızla büyümeye ve gelişmeye devam eden ilimizde her geçen gün profesyonel yönetim hizmetlerine talep artmaktadır.


Şehrimizin yapılaşma anlamında düzenli bir şekilde büyüme isteği birçok ihtiyacı gidermekte ve birçok işi düzene sokmaktadır. Ancak düzenli, tertipli bir şehrin içerisinde kendine aktör olarak yer bulan site, rezidans, AVM, tesis ve apartman gibi toplu yapıların kendi içinde profesyonel yönetim hizmetlerine ihtiyacı ortaya çıkmıştır.


Bu ihtiyacı gidermek için yukarıda bahsettiğimiz toplu yapıların yöneticileri ve kat malikleri arayış içerisine girmektedir. Nitekim bu arayışta firmalardan en büyük beklentileri bu yapılar içerisinde düzeni sağlamaları, korumaları, eksikleri gidermeleri ve en önemlisi tüm bu işler olurken şeffaf, denetime açık, hukuki zemine dayalı bir çalışma sistemi ile hareket etmeleridir.


Bunların bilincinde olarak Timtaş Yönetim Konya Bölge Müdürlüğü olarak bizler hizmet verdiğimiz insanlara yapılan işlemlerin dışında da ilgi göstererek soru ve sorunlarına çözüm oluyoruz.


Projelerimiz arasına yeni katılan Candan Site’sinin daha güzel bir girişe sahip olması ve daha güvenli bir ortam oluşması için alınan karar doğrultusunda güvenlik kulübesi ve giriş düzenlemesini gerçekleştirdik.


Diğer bir projemiz olan Azra Tatil Köyü Merih ve Venüs sitesinde her yıl düzenli halde yapılan ve geleneksel hale dönüşmüş olan aşure şenliğinin bu yıl dördüncüsü düzenlenirken programda site sakinlerimiz, yöneticiler ve Timtaş Yönetim ailesi olarak bütün personellerimiz ile bir araya geldik.

Teknik, teorik konuların dışında sosyal faaliyetlere önem vererek proje içerisinde sosyalleşme adımlarına da katkı sunduk.


Yönetim hizmetleri verdiğimiz yerler içerisine son olarak Meram’da bulunan, 1+1 ve 2+1 tipi yapılardan oluşan 880 konutlukTOKİ Sosyal Konutları’nı ekledik. Yönetim hizmetlerinde valiliklere bağlı olarak çalışan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına bu noktada Türkiye’nin birçok noktasında olduğu gibi Konya’da da üzerlerine düşen görevde destekçileri, çözüm ortakları olduk.


Konya ilimizde kısa bir sürede binlerce insana ve birçok projeye talep doğrultusunda idari işler, danışmanlık, güvenlik, aidat ve muhasebe takip, halkla ilişkiler, hukuki işler, personel işleri, payzaj bakım, teknik işler ve temizlik çalışmları ile ilgili hizmet vermeye başladık.


Bir yandan da Konya Bölge olarak biz sektörümüzü, hizmetlerimizi tanıtamaya devam ediyoruz. Çünkü toplu konut yöneticilerinin bazılarının böyle bir sektörden haberi bile yok. İlk duyduklarına da şaşırmakla birlikte çok gerekli olduğunu söylüyorlar.


Konya'da çalışmalarımıza tecrübelerimizle ve yenilikçi anlayışımız ile devam ediyoruz.


Yeni sayıda yeni projeler ve özel çalışmalarımızla karşınızda olmak dileğiyle...


Timtaş Life 


Geri Dön