28 / 04 / 2024

Koray Aydın Köprüsü’nün yeni adı Solaklı Vadisi Köprüsü oldu!

Koray Aydın Köprüsü’nün yeni adı Solaklı Vadisi Köprüsü oldu!

Adı ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismi dün bir kez daha değişti. AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirildiğini açıkladı.




Of Belediye Meclisi tarafından ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismi dün bir kez daha değişti. AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirildiğini açıkladı. Terzioğlu, Melih Gökçek Parkı’nın isminin de önümüzdeki günlerde gündeme alınacağını belirterek, “O da değişebilir. Muhtemelen de değişecek. Önümüzdeki günlerde onunla ilgili çalışma yapılacak” dedi. 


OF Belediye Meclisi tarafından ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismi dün bir kez daha değişti. AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirildiğini açıkladı. Terzioğlu, Melih Gökçek Parkı’nın isminin de önümüzdeki günlerde değerlendirileceğini söyledi.


Dün Haziran ayı çalışmaları için toplanan Of Belediye Meclisi, Trabzon ve Of’ta siyasi AK Parti ve MHP arasında siyasi tartışmalara yol açan ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismiyle ilgili yeni bir karar aldı. Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında toplanan Of Belediye Meclisi, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın da talebi doğrultusunda Koray Aydın Köprüsü’yle ilgili yeniden gündem açılmasına karar verdi.


Yapılan değerlendirmeler sonrası ‘Koray Aydın Köprüsü’ iken ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.


AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, “Koray Aydın Köprüsü yoktu zaten. İsmi değişmişti. Buradaki arkadaşların sıkıntısı o köprünün isminin ‘Hacı Dursun Güven Efendi Köprüsü’ olmasına idi. Koray Aydın isminin değişmesinden değil. Burası zaten Solaklı Vadisi... Türkiye’ye örnek bir vadi projesi de yapılıyor. Köprünün ismini de belediye meclisi tarafından ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirilmiştir. İnşallah Of’umuza hayırlı olur” dedi.


Terzioğlu, ‘Melih Gökçek Parkı’nın isminin de gündeme alınacağını belirterek, “O da değişebilir, değişecek muhtemelen. Önümüzdeki günlerde onunla ilgili de çalışmalar yapılabilir” diye konuştu.



Güne Bakış




Geri Dön