12 / 05 / 2024

Koray Aydın Köprüsünün yeni adı

Koray Aydın Köprüsünün yeni adı

Adı ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismi dün bir kez daha değişti. AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirildiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü, Asya ve Avrupa yakalarında inşası tamamlanan ayaklarının aydınlatılmasıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Aydın Dandalaz Köprüsü restore edilecek!

Aydın'ın Karacasu ilçesindeki, restorasyon çalışmasında yıkılan 590 yıllık Dandalaz Köprüsü için ihalelerin tamamlanmasının ardından ön çalışmaların başladığı öğrenildi. Köprünün ilk olarak eski haline getirilmesinin ardından restorasyon çalışmaları başlayacak.

Aydın’daki Dandalaz Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Aydın’ın Karacasu ilçesindeki, restorasyon çalışmasında zarar gören 589 yıllık Dandalaz Köprüsü tamamen yıkılacak.

Aydın Dandalaz Köprüsü yıkılıp yenisi yapılacak!

Aydın 'in Karacasu ilçesindeki, restorasyon çalışmasında zarar gören 589 yıllık Dandalaz Köprüsü tamamen Aydın'da 6 asır öncenin mimarisiyle yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkılmıştı. Köprünün yeniden yapılması için kollar sıvandı.

Aydın Dandalaz Köprüsü yeniden yapılacak!

Aydın'ın Karacasu ilçesindeki restorasyon çalışmasında yıkılan 589 yıllık Dandalaz Köprüsünün yıkılmayan kısmının iskelenin alınmasıyla yıkılacağı görüşünde birleşen Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'nun köprünün aslına uygun bir projeyle yeniden yapılmasın

Aydın Dandalaz Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Aydın'daki restorasyon çalışmasında yıkılan Dandalaz Köprüsü inşa edilecek. Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'nun köprünün aslına uygun bir projeyle yeniden yapılmasına uygun gördü.

Aydın Dandalaz Köprüsü yıkıldı!

AYDIN'ın Karacasu İlçesi'nde, 589 yıllık tarihi geçmişe sahip olan, demir ve harç kullanılmadan yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkıldı.

Tunca Köprüsü'nün aydınlatması tamamlandı!

Edirne'deki tarihi Tunca Köprüsü törenle aydınlatıldı. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, köprünün aydınlatmasının ilk kez 1910 yılında yapıldığını, daha sonra ise geceleri karanlıkta kaldığını söyledi.

Ahmet Aydın, Nissibi Köprüsü'nün inşaatını inceledi!

Nissibi Köprüsü ve yolunda incelemelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, " Nissibi doğuyla batıyı birbirine bağlayacak gönül köprüsüdür " dedi.

Keçiören Fatih Köprüsü'nün altı aydınlatıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Keçiören Fatih Köprüsü altını aydınlatarak hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini sağladı.Daha önce yayaların korktuğu için kullanmaktan çekindiği köprü altının aydınlatılması suça eğilimli kişiler için caydırıcı oldu.

Çamçavuş Köprüsü'nün tırla yolculuğu, havadan görüntülendi!

Kars'ın Susuz ilçesinde 115 yıl önce Ruslar tarafından yaptırılan 60 metre uzunluğundaki Çamçavuş Köprüsü'nün, hidrolik sistem aracılığıyla 21 kilometre mesafedeki Kars Çayı'nın üzerine yerleştirilme anı, helikopter kamerayla görüntülendi

Bakan Elvan: İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün silüeti 4-5 ay sonra görülecek!

Ulaştırma Bakanı Elvan, dünyanın 4’üncü büyüğü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün silüetinin 4-5 ay sonra görüleceğini, açılışın 2015 yılı sonunda olacağını bildirdi. Köprünün temeli 29 Ekim 2010 yılında atılmıştı.

Koray Aydın Köprüsünün yeni adı Haberi

Koray Aydın Köprüsünün yeni adı


Of Belediye Meclisi tarafından ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismi dün bir kez daha değişti. AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirildiğini açıkladı. Terzioğlu, Melih Gökçek Parkı’nın isminin de önümüzdeki günlerde gündeme alınacağını belirterek, “O da değişebilir. Muhtemelen de değişecek. Önümüzdeki günlerde onunla ilgili çalışma yapılacak” dedi. 


OF Belediye Meclisi tarafından ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismi dün bir kez daha değişti. AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirildiğini açıkladı. Terzioğlu, Melih Gökçek Parkı’nın isminin de önümüzdeki günlerde değerlendirileceğini söyledi.


Dün Haziran ayı çalışmaları için toplanan Of Belediye Meclisi, Trabzon ve Of’ta siyasi AK Parti ve MHP...