11 / 05 / 2024

Koray Aydın Köprüsü yeni isim

Koray Aydın Köprüsü yeni isim

Adı ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismi dün bir kez daha değişti. AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirildiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

Çanakkale Boğazı'nda inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü, Asya ve Avrupa yakalarında inşası tamamlanan ayaklarının aydınlatılmasıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Antalya Aydıncık Köprüsü 2019'da tamamlanacak!

Antalya'da Bıçkıcı Çayı üzerinde yapımı süren Aydıncık Köprüsü'nün inşaat çalışmaları başladı. Köprünün 2019 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü arazi yatırımcısına kazandırdı!

Rekorların köprüsü Yavuz Sultan Selim, geçtiği güzergâhlarda arazi yatırımcısına bire 15 kazandırdı. Köprü inşası öncesinde bin 500-2 bin lirada seyreden satılık bir daire metrekare fiyatları 8 bin ile 10 bin euroya kadar yükseldi.

Ankara Hurdacılar Sitesi'nin yeni köprüsü tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Aydın Dandalaz Köprüsü restore edilecek!

Aydın'ın Karacasu ilçesindeki, restorasyon çalışmasında yıkılan 590 yıllık Dandalaz Köprüsü için ihalelerin tamamlanmasının ardından ön çalışmaların başladığı öğrenildi. Köprünün ilk olarak eski haline getirilmesinin ardından restorasyon çalışmaları başlayacak.

Aydın’daki Dandalaz Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Aydın’ın Karacasu ilçesindeki, restorasyon çalışmasında zarar gören 589 yıllık Dandalaz Köprüsü tamamen yıkılacak.

Aydın Dandalaz Köprüsü yıkılıp yenisi yapılacak!

Aydın 'in Karacasu ilçesindeki, restorasyon çalışmasında zarar gören 589 yıllık Dandalaz Köprüsü tamamen Aydın'da 6 asır öncenin mimarisiyle yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkılmıştı. Köprünün yeniden yapılması için kollar sıvandı.

Aydın Dandalaz Köprüsü yeniden yapılacak!

Aydın'ın Karacasu ilçesindeki restorasyon çalışmasında yıkılan 589 yıllık Dandalaz Köprüsünün yıkılmayan kısmının iskelenin alınmasıyla yıkılacağı görüşünde birleşen Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'nun köprünün aslına uygun bir projeyle yeniden yapılmasın

Aydın Dandalaz Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Aydın'daki restorasyon çalışmasında yıkılan Dandalaz Köprüsü inşa edilecek. Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'nun köprünün aslına uygun bir projeyle yeniden yapılmasına uygun gördü.

Koray Aydın Köprüsü yeni isim Haberi

Koray Aydın Köprüsü yeni isim


Of Belediye Meclisi tarafından ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismi dün bir kez daha değişti. AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirildiğini açıkladı. Terzioğlu, Melih Gökçek Parkı’nın isminin de önümüzdeki günlerde gündeme alınacağını belirterek, “O da değişebilir. Muhtemelen de değişecek. Önümüzdeki günlerde onunla ilgili çalışma yapılacak” dedi. 


OF Belediye Meclisi tarafından ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismi dün bir kez daha değişti. AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirildiğini açıkladı. Terzioğlu, Melih Gökçek Parkı’nın isminin de önümüzdeki günlerde değerlendirileceğini söyledi.


Dün Haziran ayı çalışmaları için toplanan Of Belediye Meclisi, Trabzon ve Of’ta siyasi AK Parti ve MHP...