28 / 04 / 2024

Koray GYO Ankara Çankaya'nın değeri belli oldu! İşte o rakam...

Koray GYO Ankara Çankaya'nın değeri belli oldu! İşte o rakam...

Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değerleme raporunu yayımladı. Peki, Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değeri ne kadar? İşte detaylar...



Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda  Ankara  Çankaya projesinin değerleme raporunu yayımladı.

Koray GYO Ankara Çankaya nın değeri belli oldu! İşte o rakam...

Değerleme konusu taşınmazlar, Ankara İli, Çankaya İlçesi ve Çankaya Mahallesi, 6049 Ada 21 nolu parselde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11 bağımsız bölüm numaralı alanda yer alıyor.

Ana gayrimenkul, şehrin ana arterlerinden olan İran Caddesi üzerinde 10.264,32 metrekare yüzölçümüne sahip arsa üzerinde konumlanıyor.

Şehir merkezin yer alan projenin yakın çevresinde Karum Avm, Sheraton Hotel, Hilton Hotel ve Kuğulu park, bulunuyor. Ana gayrimenkul Çankaya ilçesinde merkezi konumlanan yapı, bölgede yapılaşma üst seviyede olup, büyük çoğunluğu konut + ticari yapılarından oluşuyor. Ulaşım toplu taşıma araçları ve özel araçlarla sağlanıyor.

Rapora konu taşınmazlar tapu kaydına göre ‘dükkan’ vasıfı taşıyor. Taşınmazların bulunduğu bölgede ana cadde üzerinde yer alan yapıların zemin katları genellikle dükkan nitelikli olup restoran, dükkan vb. şekilde kullanılıyor.

Bu durum göz önüne alınarak konu taşınmazların değerleri kat, konum, kullanım alanı, yapı yaş ve kalitesi, ticari potansiyel durumuna göre değişiyor. Değer düzeltmeleri bu etkenler dikkate alınarak yapılmış ve birim değer kanaatinde önemli etken oldu.

Koray GYO Ankara Çankaya nın değeri belli oldu! İşte o rakam...

Koray GYO tarafından yapılan KAP açıklamasına göre;

"Taşınmazların değerleme tarihi itibariyle pazar yaklaşımına göre kanaat getirilen ve takdir edilen piyasa değeri şu şekildedir; 236.650.000,00-TL (İki Yüz Otuz Altı Milyon Altı Yüz Elli Bin Türk Lirası.)

KDV Dahil Toplam Satış Değeri: 283.980.000,00 TL'dir.

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hissesine düşen değer: 111.000.000,00 TL.

Taşınmazların toplam aylık kira bedeli 973.000,00 TL/ay, Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hissesine düşen kira bedeli ise 457.000,00 TL/ay olarak tespit edilmiştir. "

KORAY GYO KAP AÇIKLAMASI

Ankara Çankaya Projesine ilişkin 2023 yarı yıl değerleme raporu ekte yer almaktadır.

DOSYA İÇİN: tıklayın

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!


Geri Dön