Yeni Projeler

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap için ruhsat alındı! 

Koray GYO, İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 200 ada 13 parselde hayata geçireceği İstanbul-İstanbul projesinin 3.fazı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...  

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Göktürk İstanbul İstanbul Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 200 ada 13 parselde hayata geçireceği İstanbul-İstanbul projesinin 3.fazı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. 

Peki Koray GYO İstanbul-İstanbul projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Koray GYO portföyünde bulunan ve İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 200 ada 13 parselde hayata geçirilecek olan İstanbul-İstanbul Projesinin 3.fazı için Eyüpsultan Belediyesi'nden 27 Aralık 2022'de inşaat yapı ruhsatı alındı. 

Bununla birlikte Koray GYO ile İstanbul-İstanbul Projesinin 1. ve 2. fazı maliklerinin bulunduğu Site Yönetimi arasında 2002'den bugüne kadar yapılan muhtelif tarihli anlaşmalar ve/veya taahhütler gereği 3. fazın detaylı projelendirme süreci Site Yönetimi ile mutabık kalınınca tamamlanacak. 

Koray GYO İstanbul-İstanbul projesinin yapımına 1999 yılında başladı. Akdeniz mimarisini geleneksel Türk mimarisiyle birleştiren İstanbul İstanbul projesi, bir gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından planlanan, geliştirilen ve pazarlanan Türkiye'nin ilk konut projesi olarak dikkat çekiyor. 

İstanbul İstanbul projesinde 10 bin 200 metrekarelik gölet, köprüler, bakımlı yeşil alanlar yer alıyor. Proje 100 dönümlük arazi üzerinde ve 3 etap şeklinde inşa ediliyor. 

İstanbul-İstanbul projesinin iki fazı hayata geçirildi. Projenin ilk iki etabı 73 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlanıyor ve 204 üniteden meydana geliyor. 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde bulunan İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mah. tevhit sonrası yeni parsel no 200 ada 13 parsel (eski 200 ada 1 - 2 parsel) üzerinde inşa edilmesi planlanan İstanbul-İstanbul Projesinin 3.fazı için Eyüpsultan Belediyesi'nden 27.12.2022 tarihinde inşaat yapı ruhsatı alınmıştır. Bununla beraber Şirketimizle İstanbul-İstanbul Projesinin 1. ve 2. fazı maliklerinin bulunduğu Site Yönetimi arasında 2002 yılından bugüne kadar yapılan muhtelif tarihli anlaşmalar ve/veya taahhütler gereği 3. fazın detaylı projelendirme süreci Site Yönetimi ile mutabık kalındıktan sonra tamamlanacaktır.

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız.

Web: https://www.koraygyo.com/tr

Erikli Evleri 1. Etap'ın yasal izinleri tamam! Projenin değeri belli oldu!

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı! Göktürk'e 118 yeni konut geliyor!  

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?