08 / 05 / 2024

Koray İnşaat Güzelbirkulüp'ü Semih Saygıner'le açtı!

Koray İnşaat Güzelbirkulüp'ü Semih Saygıner'le açtı!

Bursa'daki Güzelbirkulüp sosyal tesisi Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner'in muhteşem gösterisiyle açıldı



Bursa'da gerçekleştirdiği  "Bursa Güzelbiryer" konut projesiyle ev sahiplerine seçkin ve kaliteli bir yaşam sunan Koray İnşaat, restoran-kafeterya, kapalı yüzme havuzu, squash kortu, fitness salonu, dans stüdyosu, bilardo masaları, masaj salonu ve saunalar bulunan Güzelbirkulüp sosyal tesisini Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner'in muhteşem gösterisiyle açıldı.

Koray İnşaat, Bursa Güzelbiryer konut projesinde yer alan seçkin konutların yanında, son derece kaliteli bir sosyal tesis Güzelbirkulüp ile de farklı  bir yaşam tarzı sunuyor. Bursa Güzelbiryer'de ev satın alanların aile üyeleriyle birlikte ücretsiz olarak faydalanacağı Güzelbirkulüp faaliyetlerine Aralık 2009 tarihi itibariyle başlayacak.

Güzelbirkulüp tesislerinde düzenlenen açılış töreninde Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner muhteşem bir gösteri sundu. Sağlık, Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Taylan Kümeli ise Güzelbirkulüp açılışında yaptığı sohbet toplantısında açılışa katılan davetlilere sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda önerilerde bulundu. Taylan Kümeli sohbetinde ayrıca nasıl diyet yapılmalı, sağlıklı bir diyet uygulamanın sırları nelerdir gibi soruların da yanıtlarını verdi.

Güzelbiryer'de yaşam başladı

Güzelbirkulüp'ün faaliyetleri ve düzenlenecek etkinliklerle ilgili bilgi veren Koray İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, Koray İnşaat'ın yine Bursa'da ve Türkiye'de bir ilk'e imza attığını söyledi. Konutların tamamlanmasına 6 ay kala kala Bursa Güzelbiryer'in sosyal tesisi Güzelbirkulüp'ü ev sahiplerinin kullanımına açtıklarını belirten Pusat, "Konut projelerinde genellikle en son tamamlanan ve ev sahiplerinin kullanımına açılan sosyal tesisleri biz evlerimizin teslimatından önce açıyoruz. Buradaki amacımız ev sahiplerimizin Bursa Güzelbiryer'in seçkin bir yaşam kalitesi sunan atmosferini hissetmeleridir. Bursa Güzelbiryer'de artık yaşam başladı" dedi.

Seçkin bir yaşam alanı  Güzelbirkulüp

Güzelbirkulüp toplam 1.550 metrekare alanda iki kattan oluşuyor. İkinci katında restoran - kafeterya ve güneşlenme terasları bulunan Güzelbirkulüp, giriş katında, 250 metrekare büyüklüğünde kapalı yüzme havuzuyla ev sahiplerine önemli bir sosyal aktivite imkanı sunuyor. Giriş katında ayrıca squash kortu, dans stüdyosu, fitness salonu, bilardo masaları, masaj salonu ve saunalar bulunuyor. Bursa Güzelbiryer'den konut satın alan ev sahipleri ve yakınları Güzelbirkulüp imkanlarından ücretsiz bir şekilde yararlanma imkanına sahip oluyorlar.

Güzelbirkulüp'te Bursa halkının da katılabileceği sergiler, imza günleri, dans dersleri ve yüzme yarışmaları gibi çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini sözlerine ekleyen Ali Pusat, konutların teslim edileceği Mayıs 2010 tarihine kadar Güzelbirkulüp'ün Bursa'nın en aktif yaşam ve etkinlik merkezlerinden biri olacağını aktardı.


Geri Dön