05 / 05 / 2024

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

Koray Yapı tarafından hayata geçirilen Koray Kasaba 5. Etap'ta satışlar başladı. Koray Kasaba 5. Etap'ta 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor. İşte Koray Kasaba 5. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Koray Kasaba 5. Etap'ta yer alan 4+1, 5+1 ve 6+1 konutların büyüklükleri brüt 290 metrekareden başlıyor, 1.100 metrekareye kadar değişiyor. 

Koray Kasaba 5. Etap'ta tam bağımsız müstakil evler yer alıyor. Proje bodrum katlarla beraber 3 kat olarak hayata geçiriliyor. Bodrum katlardan bazıları ön cepheye açılıyor. 

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

Projede, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu, özel ders alınabilen fitness salonu, bisitler parkuru, tenis kortları, voleybol sahaları, pilates ve yoga salonları, market ve kuaför gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Kasaba 5. Etap, yüzlerce bitki ve hayvan türünün özgürce yaşadığı, orman havasının ruhu tazelediği
Ömerli Havzası’nda, Kasaba’nın ilk dört etabına komşu şekilde inşa ediliyor.  

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

Koray Kasaba 5. Etap, Kuzey Çevre Otoyolu’na 6 kilometre, M5 metrosunun Çekmeköy istasyonu 18 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanına 31 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Kasaba'dan İstanbul Havaalanına gitmek için Kasabaya 2 kilometre mesafede yer alan Hüseyinli Kavşağından Yavuz Sultan Selim Köprüsüne bağlanılabiliyor. 

Koray Kasaba projesinin çevresinde Özel Alev Okulları, Bahçeşehir Koleji, Özel Sev Lisesi, Koç Lisesi, Özyeğin Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi gibi kolej ve üniversiteler
bulunuyor.

Koray Kasaba 5. Etap kapsamında konut satışının yanı sıra arsa tapusu da satılıyor. Arsaların büyüklükleri 800 metrekare ile 4 bin 200 metrekare arasında değişiyor.  

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

KORAY KASABA 5. ETAP FİYAT LİSTESİ ARALIK 2022 

Koray Kasaba 5. Etap'ta yer alan konutların fiyatları belli oldu. Koray Kasaba 5. Etap'ta evlerin fiyatları 1 milyon 535 bin dolardan başlıyor, 5 milyon 195 bin dolara kadar yükseliyor.

Web: http://koraykasaba.com/

Tel: 0216 435 70 92 

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 


Geri Dön