28 / 04 / 2024

Kordon İstanbul'da teslim fırsatları! 72 ay vade imkanı!

Kordon İstanbul'da teslim fırsatları! 72 ay vade imkanı!

Ege Yapı tarafından Belgrad Ormanı'nın yanı başında hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde hemen teslim daireler, Ege Yapı bünyesinde 72 ay vade fırsatı sunuluyor...



Ege Yapı imzasıyla yükselen Kordon İstanbul Belgrad Ormanı yakınlarında hayata geçiriliyor.

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilen projede hemen teslim daireler, Ege Yapı bünyesinde 72 ay vade fırsatıya sunuluyor.

Forbes Dergisi tarafından yapılan araştırmaya göre; 'İki yıldır Üst Üste Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi' olan Kordon İstanbul, İstanbul'un en çok değer kazanan bölgesi Cendere Vadisi'nde yükseliyor. 

Bahçeli, Teraslı ve balkonlu konut tiplerinin bulunduğu projenin hemen önünde 9 kilometre uzunluğunda bisikler ve yürüyüş parkuruna yer veriliyor. 

1.605 metrekare sosyal tesis alanı bulunan projede, sanat atölyelerinden çocuk oyun atölyelerine kadar birçok sosyal alan bulunuyor. 

Tem'e 2 dakika, Maslak'a 5 dakika, Levent'e 9 dakika ve İstanbul Havalimanı'na 20 dakika uzaklıkta konumlanan Kordon İstanbul'da Açık Hava Caddesi'ne de yer veriliyor. 

Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde, açık hava yaz sineması, lounge alanı, yapay gölet manzaralı kabanalar, farklı konseptlerde bahçeler, özel sinema odası, kapalı yüzme havuzu, sanat atölyeleri gibi alanlar bulunuyor.

Web Sitesi: https://www.egeyapi.com/kordon-istanbul


 


Geri Dön