30 / 04 / 2024

Körfez yatırımcılar gözünü İstanbul'a dikti!

Körfez yatırımcılar gözünü İstanbul'a dikti!

35 bine yakın yatırımcının sektör temsilcileri ile buluştuğu Dubai Cityscape Fuarı'na 375 metrekarelik bir stand ile katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu 'İstanbul'a Yatırım Yapın' sloganıyla yatırımcıları bu dev metropole davet etti.



35 bine yakın yatırımcının sektör temsilcileri ile buluştuğu Dubai Cityscape Fuarı'na 375 metrekarelik bir stand ile katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu 'İstanbul'a Yatırım Yapın' sloganıyla yatırımcıları bu dev metropole davet etti. Ağaoğlu'nun standını Dubai Emirates Havayolu Başkanı ve Dubai VVorld Başkam Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum ile Dubai Belediye Başkam Hüssein Lootah ziyaret ederek İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Ağaoğlu My Newwork ve Ağaoğlu Maslak 1453 projeleri hakkında bilgi aldı. 



İlgi giderek artıyor 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkam Ali Ağaoğlu, fuara katıldıkları her yıl gördükleri ilginin daha da arttığım söyleyerek, "Bu durum bizi son derece proje hakkında geniş bilgi verdi. 

üzerinde ülkeden yüzlerce proje katıldı. Fuar yatırımcıların yanı sıra diğer sektör oyuncuları ile ilişki geliştirme fırsatı sundu, bu da beraberinde yeni ortaklıklar ve işbirliklerini gündeme getirdi" açıklamasında bulundu. 



Sözcü 


Geri Dön