04 / 05 / 2024

Körfez'de okullar yenileniyor!

Körfez'de okullar yenileniyor!

Körfez Belediyesi, kentteki okullara destek veriyor. Bu kapsamda 61 okula malzeme desteği sağlandı.Körfez Belediyesi, Mimarsinan İlköğretim Okulu’nda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.



Körfez Belediyesi, kentteki okullara destek veriyor. Bu kapsamda 61 okula malzeme desteği sağlandı. Körfez Belediyesi, Mimarsinan İlköğretim Okulu’nda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Okulun çevre düzenleme çalışmalarını yapan belediye ekipleri, okulun bahçe duvarlarının yıkarak yenilenmesini sağlıyor. Öğrenciler için tehlike arz eden giriş ve çıkışlarda problem olan bahçe duvarını yıkan belediye ekipleri, duvarın yeniden ve daha sağlam yapılmasını sağladı.



61 OKULA YARDIM


61 okula malzeme desteğinin yanı sıra okulların boya, kaynak, duvar - sıva tamiratları, elektrik tesisatları ve aydınlatma onarımları, çatı aktarımları ile sıhhi tesisat onarımlarını da gerçekleştiren Körfez Belediyesi okullarda minik öğrencilerin oyun imkanlarını da geliştirdi. Körfez Belediyesi 61 okula basket potası, futbol kalesi, voleybol direği yaparken bütün okulların bahçelerine sarı ve beyaz şeklinde oyun çizgileri çizdi.


Kocaeli Gazetesi 



Geri Dön