25 / 07 / 2024

Körfezde okul tadilatı

Körfezde okul tadilatı

Körfez Belediyesi, kentteki okullara destek veriyor. Bu kapsamda 61 okula malzeme desteği sağlandı.Körfez Belediyesi, Mimarsinan İlköğretim Okulu’nda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Özel okulların yıllık ücretleri açıklandı! İşte dudak uçuklatan rakamlar!

Özel okulların 2023 ile 2024 eğitim öğretim yılı ücretleri netliğe kavuştu. Robert Koleji, bu sene de öğrenim ücretleri ile rekor kıran okul oldu. İşte detaylar!

Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldı!

Şarkıcı Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldığını dile getirdi. Çelik köy evine tadilat yaptıracak.

Sahibinden satılık özel okul sayısında rekor artış!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün en çok etkilediği alanlar arasında yer alan özel okullar birer birer satışa çıkıyor...

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rize Pazar'da 9.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 okul binası!

T.C. Rize İcra Dairesi, Rize ili, Pazar ilçesi, Merdivenli Mahallesi, 117 ada 2 parselde yer alan 2 okul binasını 9 milyon 420 bin 19 TL'ye satıyor...

Burcu Kara doğduğu eve tadilat yaptırıyor!

Güzel oyuncu Burcu Kara, Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan doğup büyüdüğü köy evine tadilat yaptırıyor. Ustalarla beraber işe koyulan oyuncu, her an yıkılacak eski kerpiç evden takipçilerine seslendi.

Kovid-19'la satılık özel okul sayısı patladı!

Kovid-19 salgınında ekonomik kriz yaşayan özel okul sahipleri çözümü binalarını öğrencileriyle birlikte satmakta buldu. Son bir yıl içinde yaklaşık bin özel okul kapandı, 27 bin öğretmen ve personel işini kaybetti.

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mah. 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binasına ait değerleme raporunu yayınladı .

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni normalde okul yapıları nasıl olacak?

Pabedu ve PAB mimarlık ekipleri, okul hayatından görünümler ve öneriler hakkında seminer verdi. Seminerin konusu ''Yeni normalde okul yapıları nasıl olacak?'' oldu. 

Nidapark Küçükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Nidapark Küçükyalı projesinin tadilat yapı ruhsatları alındı...

Körfezde okul tadilatı Haberi

Körfezde okul tadilatı

Körfez Belediyesi, kentteki okullara destek veriyor. Bu kapsamda 61 okula malzeme desteği sağlandı. Körfez Belediyesi, Mimarsinan İlköğretim Okulu’nda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Okulun çevre düzenleme çalışmalarını yapan belediye ekipleri, okulun bahçe duvarlarının yıkarak yenilenmesini sağlıyor. Öğrenciler için tehlike arz eden giriş ve çıkışlarda problem olan bahçe duvarını yıkan belediye ekipleri, duvarın yeniden ve daha sağlam yapılmasını sağladı.



61 OKULA YARDIM


61 okula malzeme desteğinin yanı sıra okulların boya, kaynak, duvar - sıva tamiratları, elektrik tesisatları ve aydınlatma onarımları, çatı aktarımları ile sıhhi tesisat onarımlarını da gerçekleştiren Körfez Belediyesi okullarda minik öğrencilerin oyun imkanlarını da geliştirdi. Körfez Belediyesi 61 okula basket potası, futbol kalesi, voleybol direği yaparken bütün okulların bahçelerine sarı ve beyaz şeklinde oyun çizgileri çizdi.


Kocaeli...