18 / 05 / 2024

Körfez okul yenileme çalışmaları

Körfez okul yenileme çalışmaları

Körfez Belediyesi, kentteki okullara destek veriyor. Bu kapsamda 61 okula malzeme desteği sağlandı.Körfez Belediyesi, Mimarsinan İlköğretim Okulu’nda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Körfez Belediyesi kent yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

BBK, Türk şirketlerini Körfez ve Hindistan’a götürecek!

Türkiye’de temsilcilik açan Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), Türk şirketlerinin Körfez ve Hindistan’da iş yapmalarına aracılık yapacak. BBK Türkiye Genel Müdürü Bilgün Gürkan, altyapı, enerji, konut, yol ve yenileme projelerinde fırsatlar olduğunu söyledi

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Kocaeli Körfez'in köy yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi köy yollarında yenileme çalışması yaptı. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez ilçesinde inceleme yaptı.

Körfez'de üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Körfez genelinde yol yapım, sokak ve kaldırım yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Kocaeli Körfez'deki Hürriyet Caddesi yenilendi!

Körfez ilçesinin önemli arterlerinden olan Hürriyet Caddesi tamamen yenilendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı kent genelinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Körfez'de 36 mahallenin yol çalışması başladı!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulunan bozuk ve kullanışsız olan kaldırımlarda çeşitli bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez İlimtepe Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli'de zamanla yıpranan yol zemini elden geçirilerek yenileniyor. Yol yenileme çalışması kapsamında Körfez’de uygulama yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri İlimtepe Caddesi’nde asfaltlama işi yaptı.

Kocaeli Körfez Hereke sahilinde yenileme çalışmaları yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Hereke sahilinde incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Hereke’de yapılacak çalışmalar sonucu bölgenin hem kent içerisinden, hem de kent dışından birçok kişiyi ağırlayacağını belirtti

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor!

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor. UPN International, A l- Shirawi Group ve Quartz Group ile portföyünde bulunan projelerin uluslararası gayrimenkul pazarlarında, satışı ve de pazarlanması için anlaşmaya vardı.

Körfez GYO'nun halka arzında 16,5 milyon TL'lik payı satıldı!

Gedik Yatırım Mnekul Değerler'in halka arzına aracılık ettiği Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 24-25 Nisan 2014 tarihlerinde toplam 16 milyon 500 bin TL'lik nominal değerli payının satıldığı bildirildi...

Körfez okul yenileme çalışmaları Haberi

Körfez okul yenileme çalışmaları

Körfez Belediyesi, kentteki okullara destek veriyor. Bu kapsamda 61 okula malzeme desteği sağlandı. Körfez Belediyesi, Mimarsinan İlköğretim Okulu’nda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Okulun çevre düzenleme çalışmalarını yapan belediye ekipleri, okulun bahçe duvarlarının yıkarak yenilenmesini sağlıyor. Öğrenciler için tehlike arz eden giriş ve çıkışlarda problem olan bahçe duvarını yıkan belediye ekipleri, duvarın yeniden ve daha sağlam yapılmasını sağladı.



61 OKULA YARDIM


61 okula malzeme desteğinin yanı sıra okulların boya, kaynak, duvar - sıva tamiratları, elektrik tesisatları ve aydınlatma onarımları, çatı aktarımları ile sıhhi tesisat onarımlarını da gerçekleştiren Körfez Belediyesi okullarda minik öğrencilerin oyun imkanlarını da geliştirdi. Körfez Belediyesi 61 okula basket potası, futbol kalesi, voleybol direği yaparken bütün okulların bahçelerine sarı ve beyaz şeklinde oyun çizgileri çizdi.


Kocaeli...