09 / 05 / 2024

Korkuteli'nde asfalt, kaldırım ve içmesuyu çalışmaları devam ediyor!

Korkuteli'nde asfalt, kaldırım ve içmesuyu çalışmaları devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu yaptığı açıklamada, ilk olarak Fatih Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışmalarına başlandığını belirterek, "İlçenin değişik yerlerinde yoğun mesai harcıyoruz" dedi




Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, ilk olarak Fatih Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışmalarına başlandığını belirterek, "İlçenin değişik yerlerinde yoğun mesai harcıyoruz. ASAT ekipleri, Korkuteli ilçe merkezinde tıkanan logarlara yönelik çalışma başlattı" dedi. Uzunoluk Mahallesi’nde bulunan Devlet Hastanesi’nin kanalizasyon çalışmasını başladıklarını da ifade eden Karaceliloğlu, "Uzunoluk köprüsünün yanından hastaneye kadar olan alana kanalizasyon borusu döşemesine başlandı. Ayrıca Korkuteli Meslek Yüksekokulu’nun su yolunun açılması için Korkuteli Hizmet Birimine ait 1 kepçe kampus alanında içme suyunun geçeceği yerlerde kazı çalışması başlattı. Korkuteli girişi, otogar inşaatının yanından Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne kadar olan Fatih Bulvarı üzerinde bulunan kaldırıma kilitli parke taşı döşeniyor. Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi olarak uzun bir süredir düzenlenmeyen su faturası için çalışma başlatarak, aylardır okunmayan su sayaçlarını okutarak ivedi bir şekilde su faturalarını ev sahiplerine dağıtmaya başladık" dedi.

Toplam 17 kilometrelik Avdan yolunda asfalt çalışmasının tamamlandığını, 2 adet viraj düzenlenmesi yapıldığını da sözlerine ekleyen Karaceliloğlu, "Ulucak Mahallesi, Avdan Susuzu ve Avdan Mahallesi arasındaki asfaltlama çalışma sonrası ulaşım yolunun 5 kilometrelik bir mesafe kısaldı. Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki mahalle bazında ilk kez sıcak asfaltı, Güzle Mahallesi’ne 2 kilometrelik bir alana döktü. Taşkesik Mahallesi’nde 17 kilometrelik yol çalışması başladı. Artık Korkuteli’de hizmet zamanı. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamaları için yeni alanlar inşaa ediyoruz" şeklinde konuştu.

Küçükköy Mahallesi’nde uzun zamandır kesik olan su sorunun çözümlendiğini, Datköy, Beğiş, İmecik, Avdan, Ulucak ve diğer ilçe yollarında zarar gören yollardaki çukurların rotmiksle doldurulduğunu ve 75 dönümlük bir arazide hizmet veren kanalizasyon sistemi atık su arıtma tesisinin halen 75 bin kişiye hizmet ettiğini kaydeden Karaceliloğlu, "Ancak plan ve projeye göre 150 bin kişiye hizmet edecek kapasiteye sahip bir tesis" dedi.


Milliyet



Geri Dön