29 / 04 / 2024

Koronavirüsten korunmak için kamyonu eve dönüştürdü!

Koronavirüsten korunmak için kamyonu eve dönüştürdü!

Gümüşhane'nin Karamustafa köyünde oturan TIR şoförü Volkan Sarı, 5 yıl önce kamp yapabilmek ve doğayla baş başa kalabilmek için bir kamyonun kasasını eve dönüştürdü. Şimdi de koronavirüsten korunmak için ailesiyle birlikte kamyonda yaşıyor...



Dünyayı kasıp kavuran ölümcül salgın koronavirüse karşı herkes çeşitli tedbirler alıyor. Gümüşhaneli kamyon şoförü de burada yaşıyor ve görenler şaşkınlığa düşüyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Gümüşhane'de 5 yıl önce doğada kamp yapmak için eski bir kamyon kasasını 12 metrekarelik eve dönüştüren TIR şoförü Volkan Sarı (44), koronavirüs salgını sebebiyle, köyden uzaklaşıp ailesiyle bu kamyonda yaşamaya başladı.

Merkeze bağlı Karamustafa köyünde oturan TIR şoförü Volkan Sarı, 5 yıl önce kamp yapabilmek ve doğayla baş başa kalabilmek için bir kamyonun kasasını eve dönüştürdü.

Koronavirüsten korunmak için kamyonu eve dönüştürdü!

Kamyon kasasını söken Sarı, yerine tek odalı 12 metrekarelik ahşap ev inşa etti. Evde 5 kişilik yatak, mutfak dolabı, fırınlı soba, su tankı bulunuyor.

Koronavirüs salgını sebebiyle köyden uzaklaşarak ıssız bir yere giden Sarı, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte eve çevirdiği kamyonda yaşıyor.

 Koronavirüsten korunmak için kamyonu eve dönüştürdü!

'KORONAVİRÜSTEN KORUNUYORUZ'

Kamyon evi 2 ayda bitirdiğini ifade eden Volkan Sarı, "Kamyonet kaderine terk edilmişti. Cazip bir rakama aldım ve kendi imkanlarımla tamir ettim.

Doğada kamp yapıyorduk, şimdi ise koronavirüsten korunmak için kullanıyoruz. Kamyonla köy dışındaki bahçemize geldik.

Çocuklarımızla beraber konaklıyoruz. İnşallah bu virüsü hep birlikte yeneceğiz. Sonra yine köye döneceğim" diye konuştu.

Herkesin tedbirli olması gerektiği belirten Sarı, zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmaması gerektiğine vurgu yaptı. 

Bendevi Palandöken'den fatura tepkisi: Kapalı dükkanın ortalama tüketimi mi olur?


Geri Dön