02 / 05 / 2024

Koru Florya Evleri fiyat listesi!

Koru Florya Evleri fiyat listesi!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife girişim ile yükselen Koru Florya Evleri fiyat listesi 'nin ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz...




 Koru Florya Evleri  Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife  ortak çalışması ile hayata geçirildi. Daire seçeneklerinin 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 tipinde tasarlandığı  Koru Florya  Evleri fiyat listesi haberimizin devamında mevcut. 


Toplam 7 blok olarak hayata geçirilen Koru Florya Evleri  280 bin metrekarelik alana yayılıyor. İçerisinde 298 daire ve 301 adet mağazanın bulunduğu Koru Florya Evleri fiyat listesi bilgisi şöyle: 


Koru Florya Evleri fiyat listesi: 


Koru Florya Evleri fiyat listesi ' ne projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 80 bin TL ile 2 milyon 622 bin TL arasında değişim gösteriyor. Koru Florya Evleri fiyat listesi ve proje ayrıntıları hakkında daha detaylı bilgi edinmek için 444 8 252 numaralı satış ofisinden irtibat sağlamanız mümkün. Banka kredisi ve firma olanaklarından yararlanarak daire sahibi olunabilen Koru Florya Evleri ödeme bilgisi şöyle: 


Koru Florya Evleri ödemeleri 'nde minimum yüzde 25 peşinat ödendikten sonra, kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor. Projede ayrıca firma bünyesinde 48 ay faizsiz taksitlendirme seçeneği de mevcut. Koru Florya Evleri teslimleri  2013 sonunda yapılacak

 

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön