27 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri fiyatlar!

Koru Florya Evleri fiyatlar!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri fiyatlar ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Koru Florya Evleri satış fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor...




Aydınlı, ARKE, Vizyonlife ve Metal Yapı Konut işbirliği ile İstanbul Avrupa yakasında Florya'da yükselen Koru Florya Evleri projesi 7 blokta toplam 298 adet daireden meydana geliyor.


Koru Florya Evleri fiyatlar ile ilgili bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor.  Koru Florya  Evleri Şenlikköy'de Ekşi Nar Sokak'ta inşa ediliyor. Koru Florya Evleri projesinde AVM alanı da bulunuyor.


3+1'den 7+2'ye kadar konut seçeneğinin sunulduğu Koru Florya Evleri projesi 42 bin 245 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Toplam inşaat alanı 280 bin metrekare olan Koru Florya Evleri teslimleri içinde bulunduğumuz 2013 yılının sonunda gerçekleştiriliyor.


Koru Florya Evleri fiyatlar!


Koru Florya Evleri fiyatlar!


Koru Florya Evleri fiyatlar!


Koru Florya Evleri fiyatlar 1 milyon 80 bin TL'den başlayıp, 2 milyon 622 bin TL'ye kadar değişiyor. Koru Florya Evleri projesinde 20 bin metrekare peyzaj alanı, kapalı otopark, toplantı salonları, fitness merkezi, hamam, sauna, buhar odası, kapalı yüzme havuzları, spor alanları bulunuyor.


Koru Florya Evleri ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanarak ya da firma bünyesinde 48 ay faiz olmadan ödemeler yapılıyor. Koru Florya Evleri AVM içerisinde 301 mağaza yer alıyor. Toplam kapalı alanı 77 bin 500 metrekare olan Koru Florya AVM projesinde 50 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.


Koruflorya iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön