27 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri satış fiyatları!

Koru Florya Evleri satış fiyatları!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

KDV oranının yüzde 1 olarak uygulandığı Koru Florya Evleri satış fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Koru Florya projesi İstanbul'un Şenlikköy-Florya bölgesinde yer alıyor.  Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife  ortak çalışması imzası taşıyan  Koru Florya  Evleri satış fiyatları 'na dair bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. 


Daire alternatiflerinin 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 olarak tasarlandığı Koru Florya Evleri projesi toplam 7 blok olarak yükseliyor.  Koru Florya Evleri satış fiyatları ile ilgili bilgiler şöyle: 


Koru Florya Evleri satış fiyatları: 


Koru Florya Evleri satış fiyatları 'na göre projedeki daireler 1 milyon 80 bin lira ile 2 milyon 622 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcısını bekliyor. Koru Florya Evleri satış fiyatları 'na daha detaylı olarak ulaşmak için 444 8 252 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 



Koru Florya Evleri ödeme planı dahilinde projeden banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor. Projede aynı zamanda 48 ay faizsiz taksitlendirme olanağı sunuluyor.



Koru Florya Evleri nerede? 


Koru Florya Evleri adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya


Koru Florya Evleri telefon: 444 8 252


 Koru Florya  harita: 


Koru Florya Evleri satış fiyatları!


Koru Florya Evleri 'nin içerisindeki daireler bu yılsonu itibariyle sahiplerine teslim edilecek. 



Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön