29 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri'nde 298 konut için 1500 ön talep geldi! 893 bin TL'ye!

Koru Florya Evleri'nde 298 konut için 1500 ön talep geldi! 893 bin TL'ye!

298 konut ve bir alışveriş merkezinden oluşan Koru Florya projesi daha satışa çıkmadan 1500 'e yakın ön talep aldı. Proje kapsamında yer alan konutlar 3+1'den 7+2'ye kadar farklı seçeneklere sahip. Konutların fiyatları 893 bin TL'den başlıyor...



Florya 'nın son büyük projesi KoruFlorya, kamuoyuna tanıtıldı. Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığı adına konuşan KoruFlorya İcra Kurulu Başkanı ve Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, “KoruFlorya, İstanbul 'da ayrıcalıklı yaşamın yeni markası olmaya geliyor. Projeyi, bölgeyi yakından tanıyan, iyi bilen yatırımcılar,  TOKİ  işbirliği ile hayata geçiriyor. KoruFlorya, Florya 'yı güzelleştirecek, değer ve ayrıcalık katacak. Doğa harikası Florya Korusu 'nun havasını, göl ve deniz manzarası eşliğinde soluma imkanı sunacak ”dedi.

298 konut ve bir alışveriş merkezinden oluşan projeye daha satışa çıkmadan 1500 'e yakın ön talep aldıklarını kaydeden Kavurmacı, “Bu, beklentimizin üzerinde bir talep oldu. İnsanlar ne zaman satışa çıkacaksınız diye devamlı satış ofisimize uğruyorlar. Bu, çok sayıda kişinin, Florya 'nın son büyük projesinde konut sahibi olmak istediğinin, sınırlı sayıdaki dairelerden birinin sahibi olmak için birbirleriyle yarıştığının göstergesi. Konutların tamamının kısa bir süre içinde satılmasını bekliyoruz ” diye konuştu.

Florya 'yı “aile rezidans ” kavramıyla tanıştıracaklarını belirten Ömer Faruk Kavurmacı, “KoruFlorya, sakinlerine rezidans konforunda, müstakil ev kadar sıcak, çağdaş ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak. Yanı başınızda yaşayanları tanıdığınız geleneksel Türk mahalle hayatını Florya 'ya geri getirecek. Florya bölgesi zaten geniş metrajlı yapıların tercih edildiği, kalabalık nüfuslu ailelerin yaşadığı bir bölge. Bizde de 7+2 dubleks daire tiplerine talep oldukça yoğun. KoruFlorya, oturuma yönelik ev satın alınan, geniş ailelerin yaşadığı bir aile rezidans olacak ” dedi.

42 bin 425 metrekarelik alan üzerinde yükselen projede; konutların metrekare birim fiyatları 5 bin TL ile 8 bin TL arasında değişirken konutların normal fiyatları 893 bin TL'den başlıyor ve 3 milyon 900 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Lüks konut anlayışına yepyeni bir boyut getireceklerini dile getiren KoruFlorya Aile Rezidans Satış ve Pazarlama Koordinatörü Belgin Özyurt, projenin 2 kat AVM, 4 kat otopark üzerinde konumlandırılmış 6 katlı konut bloklarından oluştuğunu anlattı. Projeye başlamadan önce Florya 'da oturan ailelerle focus grup çalışmaları yaptıklarını ve daire tiplerinden diğer tüm beklentilere kadar pek çok şeyi bu çalışmaların sonuçlarına göre şekillendirdiklerini belirten Özyurt, şöyle konuştu:

“Geniş alternatifli daire tiplerinde toplam 298 konutuyla KoruFlorya, rezidans konforunda ayrıcalıklı bir yaşam sunacak. KoruFlorya 'da tek katlı ve dubleks olmak üzere iki farklı konut tipi bulunuyor. Tek katlı daireler 3+1 ile 5+1, dubleks daireler de 4+2 ile 7+2 arasında değişiyor. KoruFlorya 'daçağdaş bir rezidansta bulabileceğiniz en ileri hizmetler, konut sahiplerini gündelik yaşamın rutin işlerinden kurtaracak. Konut sahipleriyle alışveriş merkezi arasında yalnızca bir asansörlük mesafe bulunacak. ”

KoruFlorya 'nın, şehrin merkezinde olup metropolden uzak, deniz ve ormanla iç içe benzersiz bir yaşam sunacağını kaydeden Belgin Özyurt, “KoruFlorya 'dan E-5, TEM ve sahil yolu alternatifleriyle şehrin kalbine bağlanmak çok kolay. Atatürk Havaalanı, Bakırköy deniz otobüsü, metrobüs, banliyö tren hattı,  Marmaray  Tüp Geçişi 'ne olan yakınlığıyla KoruFlorya, ulaşımda çok sayıda alternatif sunuyor ” dedi.

Alışveriş merkeziyle ilgili bilgi veren Inside Danışmanlık Kurucu Ortağı Muzaffer Gülöz de KoruFloryaAVM 'nin bulunduğu lokasyonda kiralanabilir alan olarak en büyük proje olduğunu söyledi. KoruFloryaAVM 'nin mağaza karması, farklı konseptte restoran ve eğlence imkanlarıyla alışveriş ve eğlencenin yeni adresi olacağını dile getiren Gülöz, şöyle devam etti:

“KoruFlorya AVM iki kattan oluşuyor. 50 bin metrekare kiralanabilir alanı ve toplam 200 mağazası var. İçini çok farklı tasarladığımız AVM 'miz şık ve çağdaş bir mimariye sahip. Florya Atatürk Ormanı 'ndan esinlenerek her yerde yeşili ve ağaç figürlerini kullandık. KoruFlorya AVM, alışık olduğumuz AVM 'lerden farklı olarak 4 kat yerine 2 kat.Bu sayede rahat sirkülasyon ve kolay alışveriş imknı sunuyor. Özel araçla veya toplu ulaşım araçlarıyla kolay ulaşım sağlayacak, E-5 ve metrobüs bağlantısı da mevcut. ” Proje kapsamındaki konutların Ağustos 2013'de teslim edilmesi planlanıyor...

444 82 52

http://koruflorya.com/

 

 

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön