01 / 05 / 2024

Koru Mütüel Sigorta online hizmet vermeye başladı!

Koru Mütüel Sigorta online hizmet vermeye başladı!

TÜRKİYE'NİN tek kooperatif sigorta şirketi olan Koru Mütüel Sigorta, ortaklarına Seyahat Ferdi Kaza, DASK, Konut Sigortası poliçelerinde online hizmet vermeye başladı. Trafik ve diğer branşlarda da mevcut ortaklarına online hizmet verilmesi planlanıyor...




TÜRKİYE'NİN tek kooperatif sigorta şirketi olan Koru Mütüel Sigorta, ortaklarına Seyahat Ferdi Kaza, DASK, Konut Sigortası poliçelerinde online hizmet vermeye başladı. Koru Mütüel Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Murat Polat, yakın zamanda trafik ve diğer branşlarda da mevcut ortaklarına online hizmet vermeyi planladıklarını ve teknolojiye yatırıma büyük önem verdiklerini açıkladı. 



Ortaklığa dayalı sigortacılığın çok farklı bir model olduğunu ve yurt dışında başarıyla uygulandığını hatırlatan Polat, sigortacılığın çok yaygınlaşmadığı ülkemizde bu modelin sigortayı henüz hiç kullanmamış kesimler için önemli bir alternatif olduğunu vurguladı. Bu sayede sigorta sektörüne yeni ve büyük bir payın katılacağını beklediklerini ifade eden Polat, "Böylece sigorta sektörünün milli gelir içindeki payı da ilk defa yüzde 1.5 seviyesinden daha yukarıya çıkabilecektir" dedi. 


Akşam Gazetesi


Geri Dön