05 / 05 / 2024

Korukent Adapazarı 'nda 75 bin TL 'ye 3+1! Hemen teslim!

Korukent Adapazarı 'nda 75 bin TL 'ye 3+1! Hemen teslim!

Adapazarı 'nda inşa edilen Korukent projesinde 3 oda 1 salon evlerin fiyatları 75 bin liradan başlangıç gösteriyor. Yaşamın başladığı projede konut teslimleri hemen yapılıyor



Adapazarı 'nda Baytur tarafından hayata geçirilen Korukent projesinin temeli 2006 yılında atıldı. Projede konut teslimleriyle birlikte yaşam 2007 yılında başladı. Tüm bloklarının inşaatının tamamlandığı projede evler anahtar teslim durumda. Söz konusu evler kombi, aspiratör, mutfak ve banyo dolaplarıyla birlikte teslim ediliyor.

Korukent projesinde 3+1 evler 75 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satılırken; 4+1 'lerin fiyatları 110 bin TL olarak belirlendi. Bank Asya 'dan güncel faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. 3+1 'ler 141 metrekare, 4+1 'ler ise 177 metrekare olarak inşa edildi.
706 konuttan meydana gelen Korukent projesinde bloklar 5 ve 6 katlı olarak tasarlandı. Projede toplam 37 adet blok bulunuyor. Projenin toplam arsa alanı ise 983 metrekare.

3+1 evlerin bulunduğu blokların oturum alanı 565 metrekare, 4+1 blokların bulunduğu oturum alanı ise 355 metrekare.   28 adet 3+1 evlerin bulunduğu blok var, her katta 4 daire bulunuyor.   9 adet 4+1 evlerin bulundukları blok yer alıyor. Bu bloklarda ise her katta 2 daire mevcut.

Radya jeneral temel ve tünel kalıp sistemiyle inşa edilen Korukent 'te bina giriş çıkışlarında güvenlik kontrolü, ses ve ısı izolasyonu, temelden çatıya su izolasyonu, asansör, ADSL internet erişimi ve Digiturk alt yapısı, bodrum katlarda 3 ila 4 metrekarelik depolar, yeşil alanlarda sulama sistemi, dairelere eş sayıda açık otopark alanları bulunuyor.

Korukent projesinin sosyal alanlarında ise halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları ve havuzu, açık yüzme havuzu, süs havuzu, market ve butik alışveriş merkezi, kreş ve kafe bulunuyor.

Korukent Baytur projesini üstlenen Baytur İnşaat Taahhüt A.şž., 1976 yılından bugüne; dünyanın üç kıtasında altyapı inşaatlarından ileri teknoloji gerektiren anahtar teslimi yapılara, endüstriyel tesislerden su ve drenaj projelerine, en güvenli konut, ticaret merkezleri ve yerleşim projelerinden, rafineri, köprü ve arıtma tesisleri ile ulaşım ve telekomünikasyon projelerine açılan geniş bir yelpazede gerçekleştirdiği sayısız proje ile dünyanın seçkin uluslar arası inşaat kuruluşları arasında yer alıyor.
Korukent Baytur projesi Baytur İnşaat Taahhüt A.şž. ve Adapazarı Merkez belediyesi işbirliği ile gerçekleştirildi.

http://www.baytur.com/

0(264) 255 30 17 - 18


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön