03 / 05 / 2024

Koruncuk Köy'ün temeli Ocak'ta atılıyor!

Koruncuk Köy'ün temeli Ocak'ta atılıyor!

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) İzmir Şubesi Swissotel Büyük Efes'te vakıf yararına iki gün sürecek bir kermes düzenledi. Takı ve tasarım markalarının yer aldığı kermese 26 firma katıldı.




Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK)  İzmir  Şubesi Swissotel Büyük Efes'te vakıf yararına iki gün sürecek bir kermes düzenledi. Takı ve tasarım markalarının yer aldığı kermese 26 firma katıldı. Firmaların yer kiralama bedelleri ile KORUNCUK standındaki yeni yıl sepetlerinin gelirlerinin tamamının Koruncuk Köy finansmanına aktarılacağı belirtildi. 


Yasal prosedür tamam 


Yıl boyunca bir çok etkinliğe ev sahipliği yapıp Koruncuk Köy için finans sağladıklarını belirten KORUNCUK İzmir Şube Başkanı Işıl Nişli, yeni yönetim olarak hem gönüllü sayısını kat kat artırdıklarını, hem de Koruncuk Köy için somut adımlar attıklarını dile getirdi. Nişli, "İmar, ruhsat gibi bir çok yasal prosedürü tamamladık. Bir çok gönüllüyü kazandık, etkinlikler düzenleyerek, hem farkındalık oluşturduk, hem de finans sağladık. Koruncuk Köy için ilk kazmayı Ocak ayında vuruyoruz. Temeli attıktan sonra çalışmalarımız hızla devam edecek" dedi. 



Yeni Asır


Geri Dön