29 / 04 / 2024

Köy İçi Taş Evler Alaçatı'da yüzde 10 peşinatla! 500 bin TL'ye!

Köy İçi Taş Evler Alaçatı'da yüzde 10 peşinatla! 500 bin TL'ye!

Köy İçi Taş Evler Alaçatı'da konut bedelinin yüzde 10luk kısmı peşinat olarak hemen veriliyor. Yüzde 60lık tutar için banka kredisi kullanılıyor. Kalan yüzde 30luk bakiye ise teslime kadar ara ödeme şeklinde tamamlanıyor



2010 senesinin Eylül ayında İzmirin Alaçatı bölgesinde yapımına başlanan Köy İçi Taş Evler, 2012 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim edilecek. Projede satışı devam eden son 6 konut yer alıyor.

Veryeriler İnşaat imzası taşıyan Köy İçi Taş Evlerde fiyatlar 500 bin liradan başlıyor, 590 bin liraya kadar yükseliyor. Proje için hazırlanan özel ve cazip ödeme planına göre;

Konut bedelinin yüzde 10luk kısmı peşinat olarak hemen veriliyor. Yüzde 60lık tutar için banka kredisi kullanılıyor. Kalan yüzde 30luk bakiye ise teslime kadar ara ödeme şeklinde tamamlanıyor.

ALAÇATININ KEYFİ BAYRAMDA BAMBAŞKA!

Bayramın keyfini, Alaçatının lavanta ve sakız kokulu sokaklarında çıkarmaya ne dersiniz Yılın 12 ayı Alaçatının büyülü güzelliğini sizlere sunan Veryeriler İnşaat, her biri kendi karakterini taşıyan, birbirinden güzel taş evleri ile sizleri Bayramda Alaçatıya davet ediyor.

Alaçatıda yaptıkları taş evler ile bir marka haline gelen Veryeriler İnşaat, Köy İçi Taş Evler  projesiyle sadece ev değil, Alaçatıda unutulan eski Rum mahalle kültürünü ve sıcaklığını yeniden canlandırıyor. Nerede o eski mahalleler diyenlerin kalbine seslenen, eski Rum evlerinin yapısını taşıyan bu sofistike mahallede, eski bayramların sıcaklığına yeniden kavuşuluyor.

Küçük köy meydanı, çeşmesi, zeytin ağaçları ve oturma mekanlarıyla Alaçatıda sofistike bir köy yaratan Veryeriler İnşaat, yıl boyunca Alaçatının güzelliğini ev sahiplerine sunuyor.

Bayram boyunca, Veryeriler İnşaatın destekçisi olduğu Alaçatı Jazz Rüzgarı kapsamında, 12 Kasım 2011 tarihine kadar, Türk Caz dünyasının en önemli isimlerini de dinleme fırsatı yakalanabilir; Türkiyenin önde gelen 5 ressamı; Ergin İnan, Ertuğrul Ateş, İbrahim Balaban, KOMET ve Mustafa Atanın en özel eserlerinin sergilendiği Alaçatıda 5 Yıldız isimli sergiyi de Müyesser & Mehmet Veryeri Sanat Galerisinde gezilebilir.

www.veryerilerinsaat.com

0 232 716 9196


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön