02 / 05 / 2024

Köye dönüş isteyenler için Zekeriyaköy’de arsa stoku!

Köye dönüş isteyenler için Zekeriyaköy’de arsa stoku!

OTUGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tolgay Ulusoy, doğaya kaçış akımının başladığı bölgelerden birisi haline gelen Zekeriyaköy’de, arsa stoklarının yeterli olduğunu söyledi. 



Tüm dünyayı  derinden etkileyen koronavirüs nedeniyle son zamanlarda doğaya kaçış akımının başladığı bölgelerden birisi haline gelen Sarıyer’de, arsa stoklarının yeterli olduğundan bahseden Osman Tolgay Ulusoy ellerinde imarlı ve inşaat ruhsatı dahi alınan arsalar olduğunu ifade ediyor.

OTUGROUP bünyesinde faaliyette bulunan OTUREALESTATE, Miami’de yaşama hayali kuranlar için Türkiye’de bulunan yatırımcıları Miami’de konut sahibi yapıyor. Ancak Türkiye’de yatırımda bulunmak isteyenler için de iç piyasada faaliyette bulunan şirket, grup bünyesi altındaki gayrimenkullerini satıyor.

Köye dönüş isteyenler için Zekeriyaköy’de arsa stoku!

“Doğaya dönüş başladı”

OTUGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tolgay Ulusoy, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle insanların evlerinde kalmak zorunda olduğu şu dönem içerisinde, doğa ve ferah yaşamın kıymetini daha da anladıklarından bahsetti. Ulusoy, konu hakkında “İnsanlar son yıllarda çılgınlar gibi türeyen plazalarda, plaza hayatını benimsedi. Fakat tabi bu durum, karı-koca çalışan ailelerde sabah evden çıkma ve akşam eve sadece uykuya gelmelerinden kaynaklanıyordu. Hatta otel konseptli residence’lar bu yüzden çok rağbet görmeye başladı. Fakat insanlar son 1-2 aydır eve tıkılıp kalmaktan dolayı çok bunaldı ve aslında plaza hayatının hiç de mutlu etmediğini fark etti. Artık doğaya dönüş, eskiye dönüş, köye dönüş başladı. Tabii imkanı olanlar daha lüks semtlerde ve daha lüks konutlarda bu köy hayatını yaşamak istiyor. Bizim de arazi geliştirme alanındaki yatırımlarımız yıllardır bu bölgelerde olduğu için adeta nokta atışı bir fırsat yaratıyoruz.” açıklamasında bulundu.

İstanbul’un çevre bölgelerinde ev fiyatları yüzde 20 arttı!


Geri Dön