27 / 04 / 2024

Koza Altın, Kayseri'de altın madeni için 21 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Koza Altın, Kayseri'de altın madeni için 21 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Koza Altın İşletmeleri, Kayseri'de 21 milyon TL bedelle yeni altın madeni ruhsat sahası satın aldı. Şirket, madencilik portföyünü genişletmeye devam ediyor.



Türkiye'nin önde gelen madencilik şirketlerinden biri olan Koza Altın İşletmeleri, 21 milyon lira bedelle yeni bir ruhsat sahası satın aldı. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamaya göre, Kayseri ili sınırları içinde bulunan ve 614 bin ons altın maden kaynağı tespit edilen saha için ihaleye katılım sağlanmış ve bedel ödemesi gerçekleştirilmiştir.

Koza Altın, Kayseri de altın madeni için 21 Milyon TL lik yatırım gerçekleştirdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön