29 / 04 / 2024

Kozakoru çamlıca'da 1 milyon 100 Euro'ya!

Kozakoru çamlıca'da 1 milyon 100 Euro'ya!

İnşaatına bu yılın sonunda başlanacak olan Kozakoru çamlıca'da fiyatlar 850 bin Euro ile 1 milyon 100 Euro arasında değişiyor. Koza Koru çamlıca'da  40 adet dubleks daire yer alıyor



Kozakoru çamlıca, Garanti Koza İnşaat A.şž.  tarafından Büyük çamlıca'da hayata geçiriliyor. Koza Koru çamlıca'nın inşaatı bu yılın sonunda başlayacak. Ekim 2012'de teslim edilmesi planlanan Koza Koru çamlıca'da fiyatlar 850 bin Euro ile 1 milyon 100 Euro arasında değişiyor. Konutların tavan yükseklikleri 3.10 metre.

İnternational School Büyük çamlıca Koleji, Bilfen Koleji,  Acıbadem Hastanesi, Alman Hastanesi, Hisar Hastanesi'ne yakın mesafede yer alan projenin mimarlığını ise Tabanlıoğlu Mimarlık üstleniyor.

Garanti Koza"nın 62 yıllık inşaat tecrübesi, inşaat kalitesi. İstanbul"un en gözde bölgelerinden Büyük çamlıca"da yer alacak proje, saydam evler konseptine sahip. Türkiye"nin önemli mimarlarından Murat Tabanlıoğlu ve Melkan Gürsel imzasını taşıyor. Proje, çağdaş teknolojinin kullanıldığı gelişmiş altyapı ile desteklenecek. Yerleşim planları konutlarda geçişkenlik ve esneklik sağlayacak. Tamamı ile cam cephesi ve yüksek tavanları ile aydınlık ve ferah bir ortam sağlayacak. Yeşil ile iç içe geçecek projede sakinler, yeşilin keyfini sürecekler. çağdaş ve geleneksel Türk mimarisinin sentezinden oluşacak proje, bireysel isteklere göre dizayn edilebilecek. Proje ketin en yüksek tepesinde konumlanacak.

11 bin 576 metrekare alan üzerinde inşa edilen Koza Koru çamlıca'da  40 adet dubleks daire olacak.

Projede 198 metrekare kapalı alan ve 122 metrekare teraslı dörtlü dubleks, 385 metrekare kapalı alan ve 247 metrekarelik teraslı ikili dubleks veya konutun tamamına sahip olmak isteyenler için 782 metrekare kapalı alan ve 318 metrekare teraslı konut tipleri mevcut.


(212) 467 22 22

http://www.garantikoza.com.tr/


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön