29 / 04 / 2024

Kozcağız Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar aralıksız sürüyor!

Kozcağız Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar aralıksız sürüyor!

İçinde terminal, düğün salonu, kafeterya, mescit, cep sineması ve toplantı salonuna kadar birçok alanın tek çatı altında toplandığı Kozcağız Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor...




İçinde terminal, düğün salonu, kafeterya, mescit, cep sineması ve toplantı salonuna kadar birçok alanın tek çatı altında toplandığı Kozcağız Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.


Geçtiğimiz ay çevre düzenlemesi ve çatı katının tekrar düzenlenmesi amacıyla ihale gerçekleşen sosyal tesiste bu günlerde toplantı ve cep sineması olarak faaliyet gösterecek olan alanda koltukların montaj çalışmaları yapılıyor.


Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada, “terminal, düğün salonu, kafeterya, mescit, cep sineması ve toplantı salonuna kadar birçok alanın tek çatı altında toplandığı Kozcağız Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar sürüyor. ay çevre düzenlemesi ve çatı katının tekrar düzenlenmesi amacıyla ihale gerçekleşen sosyal tesiste bu günlerde toplantı ve cep sineması olarak faaliyet gösterecek olan alanda koltukların montaj çalışmaları yapılıyor” dedi.



Star Gündem


Geri Dön