21 / 07 / 2024

Kozzankara´da 408 bin TL´ye!

Kozzankara´da 408 bin TL´ye!

Ankara Çayyolu´nda inşa edilen KozzAnkara Residence&Life projesinde fiyatlar 408 bin TL´den başlıyor...




Ankara'nın en gözde yerleşimlerinden Çayyolu'nda, Ümitköy - Konutkent'te yer alan ve 184 birimden oluşan KozzAnkara Residence&Life projesi Kozlar İnşaat ve Petrol Ticaret'in ortak girişimi olarak inşa ediliyor.

Kozzankara iki konut bloğu yanı sıra geniş sosyal alanlar, park ve bahçelerden meydana geliyor. KozzAnkara, sakinlerine yemyeşil, huzurlu ve tabiat ile iç içe bir hayatı vaat ediyor. Eşsiz konumu sayesinde şehrin tüm karmaşasından uzakta, şehrin tüm imkanlarını sunuyor. Toplam inşaat alanı yaklaşık 40 bin metrekare olan projenin inşaatı geçtiğimiz Nisan ayında başladı. Konut teslimleri ise 30 Aralık 2012 tarihinde yapılacak. 4+1 tipinde konutlardan oluşan KozzAnkara projesinin toplam arsa alanı 21 bin 400 metrekare.

KozzAnkara'da kapalı yüzme havuzu, basket ve tenis sahaları, Fitness, sauna, squash, bilardo gibi spor alanları yanı sıra açık ve kapalı otopark alanları, kafeterya, park, bahçe ve mesire alanları bulunuyor. Projede ayrıca beş bileşenli rezidans hizmetleri verilecek.  Bunlar güvenlik, bilgi ve danışma, temizlik ve bakım, organizasyon ve yönetim hizmetleri.

www.kozzankara.com

0 312. 227 80 85


Geri Dön