08 / 05 / 2024

KPMG 8 Mart'ta vergi konuları konulu toplantı yapacak!

KPMG 8 Mart'ta vergi konuları konulu toplantı yapacak!

KPMG Türkiye 'nin düzenlediği “Vergi Konularına çok Yönlü Bakış Konferansı ” sektördeki öncü isimlerin katılımı ile 8 Mart Salı günü çırağan Hotel Kempinski 'de gerçekleşiyor  



Konferansta, çok değerli ve alanında uzman yerel ve uluslararası konuşmacılar güncel vergi konularını trendler ve ekonomi gündemi açısından değerlendireceklerdir. KPMG uzmanlarının küresel gelişmeleri aktaracakları ana sunumların yanı sıra öğleden önce bir, öğleden sonra iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek olan DÜRBÜN ve MERCEK panelleri çerçevesinde güncel vergi konuları önce geniş açı ile sunulacak, ardından derinlemesine ele alınacaktır.

Konferansın öğleden önceki bölümünde gerçekleşecek olan DÜRBÜN panelinde KPMG Türkiye Başkanı Ferruh Tunç moderatörlüğünde Tüsiad Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tayfun Bayazıt, Vergi Konseyi Başkanı Mustafa Uysal, İstanbul YMM Odası Başkanı Sezai Onaral, İş Yatırım Genel Müdürü İlhami Koç ve Yıldız Uni. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Aras 'ın katılımları ile Vergi Affı ve Yeni Türk Ticaret Kanunu 'nun hakim iş trendleri açısından değerlendirmesi yapılacak, konu birleşme ve satın almalar, halka arz, kayıtdışılık ve kurumsal yönetim boyutlarında ele alınacaktır. Bu panelin ardından yine KPMG 'nin uluslar arası uzmanlarının DÜRBÜN 'ünden global vergi trendleri ve AB – Türkiye görüşmelerindeki gelişmeler konularına bakma fırsatı bulacaksınız.

Konferansın öğleden sonraki bölümü MERCEK panelleri ile devam edecektir. İlk panelde Ticaret Hukuku ve Borçlar Kanunu 'ndaki gelişmelerin Türkiye 'de faaliyet gösteren işletmelerin hayatına nasıl etki edeceği tartışılacaktır. Ardından gerçekleştirilecek olan ikinci panelimizde ise Gümrük, Sosyal Güvenlik ve Vergi Affı gibi Türk işletmelerinin geleceğini şekillendirecek olan yeni düzenlemeler MERCEK altına alınacaktır.

Konferans, 8 Mart Salı günü çırağan Hotel Kempinski'de 09,00 - 17,00 saatleri arasında gerçekleşecek.

 


Geri Dön