29 / 06 / 2024

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye ilanı açıkladı! Başvuruları kaçırmayın!

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye ilanı açıkladı! Başvuruları kaçırmayın!

KPSS puanı ile memur alımları devam ediyor. Bir çok kamu kurumu ilanları peş peşe açıklarken belediyelerden de memur alımı ilanları gelmeye başladı. O belediye KPSS 60 puanla memur alımı yapacak. Başvuruları kaçırmayın. İşte başvuru şartları...



KPSS 60 PAUNLA MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Tokat İli Karayaka Belediye Başkanlığı memur alımı ilanını açıkladı. KPSS'den 60 puan alan ve gerekli başvuru şartlarını taşıyan herkes başvuru yapabilecek. 

Tokat İli Karayaka Belediye Başkanlığı memur alımı için alımını duyurdu. Alım hizmetli kadrosu için yapılacak. Alımda istenilen şartlar belli oldu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlıyor? 

TOKAT BELEDİYESİ MEMUR ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tokat İli Karayaka Belediye Başkanlığı memur alımını duyurdu. Alım hizmetli kadrosu için yapıalcka olup, istenilen şartlar belli oldu.

Şartları sağlayanlar, 27.04.2023 – 02.05.2023 tarihleri arasında Karayaka Beldesi, Hürmüzlü mah. Cumhuriyet meydanı, No: 9 adresine Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla, Elektronik ortamda, Belediyemiz http://www.karayaka.bel.tr internet adresine başvuru yapabilecek.


Geri Dön