29 / 04 / 2024

KPSS şartı aranmadan hastanelere daimi kadın erkek hastane personeli alınacak

KPSS şartı aranmadan hastanelere daimi kadın erkek hastane personeli alınacak

Hastane iş ilanları son zamanlarda en sık araştırılan iş ilanlar arasında yer alıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan son ilanlarda her gün farklı kurumların iş ilanı ve personel alımı çıkıyor karşımıza. BUna göre 24 - 25 - 26 Ekim 2023 Hastane iş ilanları ve ayrıntıları...



Türkiye İş Kurumu, (İŞKUR) değişik sektörlerin hem kamu hem de özel iş ilanlarını sayfasında yayımlıyor. Bu ilanlar kapsamında, İŞKUR Açık iş İlanları üzerinden çeşitli meslekler için hastanelere personel alımı yapılacağını açkıladı. Hastane personel alımlarına ilişkin detaylar ve başvuru şartları ve haberin ayrıntıları.

PEK ÇOK ALANDA ALIM YAPILACAK

usakgundem.com'da yer alan bilgilere göre; Açıklamaya göre; hastanelere farklı meslekler için alım yapılacağı kaydedildi. İŞKUR hem kamu hem de özel kurumların ilanlarını duyuruyor. Fakat şu an için kamu sektörüne yapılacak herhangi bir alım olmadığından alımlar özel sektöre KPSS'siz olacak şekilde gerçekleştirilecek.

Öte yandan, alım yapılacak meslekler arasında genellikle temizlik görevlisi, hasta kabul kayıt görevlisi, hasta danışmanı ve güvenlik personeli gibi meslekler var. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar neredeyse her gün güncellendiği için ilanları her gün takip edilmesi önemli bir detay olarak vurgunlandı.

KPSS şartı aranmadan hastanelere daimi kadın erkek hastane personeli alınacak

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bu ilanlar doğrultusunda, hastane personeli iş baçvurusu için şartlar her meslek grubu için farklılık gösterebilmekte. Buan göre alımlar için genel başvuru şartları şöyle açıklandı;

TC vatandaşı olmak.

En az 18 yaşında olmak.

En az ilkokul ya da lise mezunu olmak (İlanlara göre değişebilir).

Başvuru tarihi itibarıyla alım yapılacak il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

Adli sicil kaydı olmamak, güvenlik soruşturmasının olumlu geçmesi.

Vardiyalı çalışmaya ve gerektiğinde ayakta çalışmaya uygun olmak.

İŞKUR NEDİR VE İŞ YAPAR?

İŞKUR, genel anlamda iş ve işçi bulma kurumu olarak bu amaçla çalışır. Buna göre, işgücü Lnında istihdam aşamalarında da aktif olarak yer alır. Tedbier alarak, işsizliğin önlenmesi için çalımalar yapar, istihdamın geliştirilmesi, korunması ve yaygınlaştırılması için de çeşitli girişimlerde bulunmaktadır. Ayrıca da işsizlik Sigortası hizmetlerini yürütür.

TCDD 60 KPSS puanı ile 10 ilde yeni personel alacak! Devlet Demiryolları başvuruları İŞKUR'dan yapılacak!

5 bin TL 29 Ekim ikramiyesi kimlere verilecek? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 

İŞKUR açıkladı, KPSS’siz mülakatsız kadın erkek büro memur alımı başladı

 


Geri Dön