27 / 04 / 2024

KPSS'den 50 puan alanlar hemen baksın! O kurum tam 39 personel alacak! Başvurular başladı! 

KPSS'den 50 puan alanlar hemen baksın! O kurum tam 39 personel alacak! Başvurular başladı! 

Çukurova Üniversitesi KPSS'den 50 puan alma şartı ile toplamda 39 personel alacağını duyurdu. Başvurular başladı! İşte başvuru detayları.



ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 39 PERSONEL ALIYOR!

Çukurove Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam ettirmek üzere toplamda 39 personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda;  19 hemşire, 2 sağlık teknikeri, 3 röntgen teknisyeni, 12 destek personeli,  1 tercüman  1 gemi adamı alacak.

Peki Çukurova Üniversitesi personel alımı başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir? İşte Çukurova Üniversitesi personel alımı başvuru şartları.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak olan adaylarda özel şartlar ile birlikte, 657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartlar aranıyor;

  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibarıyla; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Başvuracak  adayların  657  sayılı  Devlet  Memurları  Kanunu’nun 4/B  maddesinin  “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca  sözleşmelerinin  feshedilmesi  veya  sözleşme  dönemi  içerisinde  Bakanlar  Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem yürütülmeyecektir.
  • *Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanların başvuruları gçersiz sayılacak
  • Tercih edilecek pozisyonun karşısındaki aranan şartı taşıyor olmak.
  • Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Nöbet usulü çalışmak için uyumlu olması gerekli
  • Herhangi  bir  Sosyal  Güvenlik  Kurumundan  emeklilik  veya  yaşlılık  aylığı  almıyor olmak.

 Lisans  mezunları  için  2022  KPSS(B)  grubu  KPSSP3  puan  türünden  en  az  50  puan almış olmak, Ön lisans mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Lise mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekiyor.


Geri Dön