29 / 04 / 2024

KPSS'siz de alım yapılıyor! Başvurular başladı, bu fırsat kaçmaz

KPSS'siz de alım yapılıyor! Başvurular başladı, bu fırsat kaçmaz

İş arayan vatandaşlar ilk olarak bulundukları adreslerdeki belediye iş ilanlarını merak ediyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni iş ilanları yayımlıyor. 13 Ocak il il yeni belediye iş ilanları yenilendi. İşte tüm ayrıntılar...



Belediye iş ilanları İŞKUR üzerinden yayımlanıyor. 30’dan fazla belediyeye farklı mesleklerde personel alımı olacak. Başvurular çoğu belediye için başlamış olup, bazı belediyeler için başvuruların önümüzdeki günlerde başlayacağı duyuruldu.

HANGİ MESLEKLERE ALIM YAPILACAK?
Belediyelere ağırlıklı olarak temizlik personeli, büro memuru, sağlık personeli, beden işçisi ve şoför gibi çeşitli meslekler için alımların yapılacağı ifade edildi. Başvuruda bulunmak isteyenlerin mesleklere göre en az ilkokul mezunu ve lisans mezunları arasında alım yapılacağı ifade edildi. İşte alım yapacak belediyelerin listesi ve ilanların ayrıntıları..

Alımların ilanlara göre KPSS’li ya da KPSS’siz olacağı ifade edildi. Güncel ilanlar haberimizin devamında mevcut..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön