28 / 04 / 2024

Kraliçe Elizabeth'in İngiltere'deki mülklerinde 218 marka kiracı!

Kraliçe Elizabeth'in İngiltere'deki mülklerinde 218 marka kiracı!

İngiltere'de Kraliçe Elizabeth'in toplam 13,4 milyar pound değerindeki mülklerinde 218 markanın kiracı olarak yer alması gündeme geldi. 



İngiltere'de kraliyet ailesinin mülkü olan AVM'lerinde 218 markanın kiracı olarak bulunduğu açıklandı. Sözcü'de yer alan habere göre; kiracılar arasında 15 mağazayla ünlü İngiliz perakende zinciri Marks & Spencer (M&S) ilk sırada yer alıyor. 

Kraliçe'nin kiracıları arasında bir cinsel ürünler mağazası (sex toy shop) da mevcut. ABD'li fast food zinciri McDonald's da 8 şube ile Kraliçe Elizabeth'in mülklerinde kiracı olarak bulunuyor. 

Kraliçe Elizabeth in İngiltere deki mülklerinde 218 marka kiracı!

Kraliyet mülklerinde ABD merkezli kahve zinciri Starbucks'ın 5, İsveç merkezli hazır giyim zinciri H&M'in 6 şubesi yer alıyor.

13,4 MİLYAR POUNDLUK GAYRİMENKUL

Kovid-19 pandemisi sürecinde kraliyet ailesinin mülklerinin değerinin 552 milyon pound düşerek 13,4 milyar pound olduğu belirtilmişti. 

Kraliçe Elizabeth in İngiltere deki mülklerinde 218 marka kiracı!

13,4 milyar poundluk mülkleri yönten The Crown Estate firmasının geçen yıl 345 milyon pound kâr elde ettiği, bu rakamın yüzde 25'nin kraliyet ailesine, yüzde 75'inin Hazine'ye aktarıldığı açıklandı.

İngiltere'de öğrenciler kira grevine hazırlanıyor!

İngiltere’de konut fiyatları Kasım'da yüzde 1,2 arttı!


Geri Dön